MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar;
Ben bir şey merak ediyorum. Wikipedia'daki editörler neden hiçbir maddeyi kabul etmiyorlar. veya hiçe sayıp Kayda değerlilik maddesine dayanarak siliyorlar ? bunu eklemenin bir yolu veya püf noktası var mı ? Şimdiden Teşekkürler. :D
Muzikk.life - Her yerden, her telden!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Wikipedia her konuda bilgi bulabileceğiniz geniş bir platform. Bu yüzdendir çok büyük emekler veriliyor. Mesela değişen bir bilgi anında güncelleniyor.
Editörlerin isimleri çok fazla bilinmiyor ve olanlarda zaten bunu çıkar için yapmıyorlar. Sizin eklediğiniz bir bilgi gereksiz gelmiş olabilir veya içinden bir çıkar sezilmiş olabilir. Zor yani bence normal bir kişinin oraya istediği bilgiyi eklemesi.
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
USglm adlı üyeden alıntı
Wikipedia her konuda bilgi bulabileceğiniz geniş bir platform. Bu yüzdendir çok büyük emekler veriliyor. Mesela değişen bir bilgi anında güncelleniyor.
Editörlerin isimleri çok fazla bilinmiyor ve olanlarda zaten bunu çıkar için yapmıyorlar. Sizin eklediğiniz bir bilgi gereksiz gelmiş olabilir veya içinden bir çıkar sezilmiş olabilir. Zor yani bence normal bir kişinin oraya istediği bilgiyi eklemesi.
Peki. ya bunu ekleyebilecek yok mu ? ayrıca zaten mesela ben google'a metin yeşil yazdığımda yanda resim vs vs çıkmasını istiyorum. onu ve wikipedia'yı nasıl yapacağım. Gerçekten ingilizlerde böyle bir sorun yok. Sadece türk editörler böyle davranıyor. :(
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olur. sadece o çalışma mantığını anlamak istemiştim teşekkürler. konu kilitlenebilir. :)