-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
iş adamı
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi günler yaklaşık 2 yıldır seo anlamında siteme yararlı ve aşırıya kaçmadan bazı iyileştirmeler yapıyorum. bu konuda wmaraci sitesinden ve forumlarından fazlasıyla istifade ediyorum. öncelikle teşekkür ederim.
sitem rotapazarlama.com bu siteyi ne yaparsam yapayım googlede çıkartamadım. sonra googleye mail attım ve bana gelen cevap ise
ana sayfanızın indexlenmemesi için aşağıdaki kodu yerleştirmişsiniz. Onu ana sayfanızdan ve alt sayfalarınızdan silince sorun düzelecektir. Kolay gelsin.
bu yönde oldu. bu cevaba çok şaşırdım çünkü seo adına o kadar ince davrandım ki inanamazsınız :) sitemde bu kodun varlığı beni çok rahatsız etti. bu kodu worldpress admin panelimde görünüm/düzenleyici/header bölümünde bulamıyorum ama firefox tarayıcımla ana sayfaya geldiğimde sağ tıklayıp kaynağı görüntile yaptığımda görebiliyorum. bu kodu sitemin neresine bakarak görebilirim ve nasıl etkisiz hale getirebiliriz. bu konuda acil fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress admin panelinden
Ayarlar --> Okuma yolunu izleyin. Bu sayfada karşınıza yanında kutucuk olan bir yazı çıkacak.
Arama motorlarının bu siteyi indekslemelerine engel olmaya çalış
Bu yazının yanındaki kutudaki işareti kaldırın. Ayarları kaydet deyin. Sorun çözülecektir.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
FTP bilgileriniz elinizdeyse, host içerisinde barındırdığınız dosyalardan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sitenizin tüm dosyalarına oradan ulaşabilirsiniz. Yapamadığınız bir şey olursa forumdan özel mesaj gönderebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ulaşamzsın o kodlara bildiğim kadarıyla. Çünkü hepsi tek bir yerde toplanmış şeyler değildir. Temadaki header.php deki wp_head() fonksiyonu ile yazdırılır. Aynı zamanda eklentilerde ihtiyaç duyduğu şeyleri (js, css dosyası filan ya da seo eklentinin eklediği meta taglar vs) bunun aracılığı ile yazdırılır.