-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunda abartacak bişey yok insanlıktan bahsediyorsunuz pkk ile girilen çatışma sonrasında eğer ölü var ise bir ip vasıtası ile cesed çekilir sebeb ise cesed üzerine yerleştirme ihtimalı olan bombadır kimse kusura bakmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Yeryüzünde yaşamış/yaşayan gelmiş geçmiş en itici, en kıl insan tipi durduk yere kendinden bahseden insandır.
Bir insan elbette ki kendini ifade eder. Yaptıklarını, hislerini, bildiklerini ifade eder ama bazı insanlar var, en küçük bir fırsatta, hatta bir fırsat veya durum bile yokken kendilerini aceleyle ve beceriksizce anlatırlar. Var olmayan benliklerini var edebilme çabaları, kendilerini sürekli övmekten, varlıklarını cilalamaktan başka bir şey değildir bunların.
Artık öz güvensizlikten midir, beni sevsinler ne olur isteğinin fazlalığından mıdır, yalnızlık korkusundan mıdır, eziklikten midir, ukalalıktan mıdır bilinmez. Onlarca nedeni var bunun ama bunu yapan insanın, birini veya bir topluluğu bilerek kendinden bıktırmak için de bunu yapabileceği söylenebilir. Birilerinin size kıl olmasını mı istiyorsunuz? Olur olmaz zamanlarda, alakasız yerlerde kendinizi anlatmaya başlayın...
Bu insanlar hakikaten nasıl yaşıyorlar? Tek bildikleri, ilgilendikleri şey kendileri. O kadar ki, ne olduklarına dair en küçük ayrıntıyı, nereye gittiklerini, ne yaptıklarını, ne işle meşgul olduklarını anlatmazlarsa kuruyup gidebilirler. Sırf buna maruz bırakmak için kendilerine arkadaş ediniyorlar. Sırf bunu yapabilmek için güce sahip olmak ve o güçle kendilerinin altında kalan insanları bununla ezmeye bayılıyorlar. Ben şuyum, ben böyleyim, ben şunu yaparım. İnanın anlattıklarının, söylediklerinin tek bir değeri bile yok. Sadece söyledikleriyle kendilerini çizmeye çabalayan soytarılardır bunlar. İki tokat çaksan; ''Ben böyle vurmazdım, geçen sene karate kursu almıştım. Şuradan şöyle kavrayıp buradan böyle indirirdim.'' diyebilirler.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!