-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Sunucunuzda Xcache veya APC gibi bir eklenti kullanıyor musunuz?tavsiye edermisiniz?
sitelerinizde wp super cache, w3 total cache vb. eklentileri kullanıyormusunuz?
sunucunuzda mod_pagespeed kullanıyor musunuz?
bugüne kadar ki tecrübelerine bakarak hangilerinden memnunsunuz? Halen kullandığınız hızlandırma yöntemleri nelerdir?
bir ümitle kurup, hatalardan başedemeyip kaldırdığınız eklentiler nedir?
Sorular daha da çoğaltılabilir ancak genel olarak tecribelerinizden sunucu hızlandırma konusunda faydalanabiliriz.
Benim kullandığım sistem: centos 6 64 bit, vestacp, bazı sitelerimde wp super cache eklentisi kurulu.
haberken.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
takipteyim. Özellikle w3 total cache ile başım dertte bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
webci
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
w3 total cachelerin kralidir tüm işlemleri yapiyor skışıtırma küçültüme vs dogru ayarlamak lazım
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Wordpress sistemlerde wp-super-cache tipi eklentiler ziyaretçilere cache edilmiş html tipi sayfaları gösterdiği için elbetteki cpu ve ram den tasarruf sağlayan güzel eklentilerdendir.
xcache ve apc açısından fcgi olarak xcache önerilebilir. apc daha çok sunucunuzdaki mevcut ram miktarından sizin belirlediğiniz ölçüde kullanan ve ram durumunuz kısıtlı değil ise performans sağlayabilen bir eklentidir. Elbette apc'yi ram ve sitenizin hit durumuna göre optimize ettirmeniz gerekir. Harici kullanımlarda veya paylaşımlı host statüsündeki sunucularda ram sorunları yaşayabilirsiniz.
mod_pagespeed de aynı şekilde kişisel sunucularınızda bize göre şart olmayan ancak kurulduğunda kısmi performans sağlayabilen güzel bir eklentidir.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
w3 total cache ve wp smush kullanıyorum site hızı için.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Xcache yükledim bazı hatalar almaya başlayınca bıraktım. Opcache kullanıyorum. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web tasarimci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
w3 total cache + leverage browser caching ninjas ve cloudflare ucu gtmetrix skorlarını ucuruyo
1 kişi bu mesajı beğendi.
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bunu sorduğunuza göre kişisel bir sunucunuz var, sunucunuzun kaynaklarını ve barınan sitenin yazılımı hk. bilgi verirseniz daha iyi fikirler sunulabilir.
EFSANE! | omerbeyoglu.me