-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DMOZ editörleri bu tarz mailler atar mı orasını bilmem ama yetkili veya bilgili birisine ait değil bu yazım şekli..
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
İnsanların DMOZ sisteminin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmamasından kaynaklanıyor bu gibi paranoylar aslında. Para isteyen bir editör, şikayet edilmeden de dmoz bunu anlayabiliyor. Eğer bir site başvuru yapmamış ise veya bekleyen 100 başvurunun içerisinde bu site 101. olarak başvurup ücret karşılığı 100 başvuru es geçilip bu siteninki onaylanıyorsa DMOZ'da hemen yayına geçmez bir süre bekler, ve bu işlemler DMOZ sisteminde sürekli LOG'lanır. Rutin kontrollerde böyle birşey görüldüğünde, top level editörler bu sıradışı onaylanan siteyi inceler ve site DMOZ kural ve politikalarına uygun değilse hem silinir hem de editör uzaklaştırılır. Bu şekilde çok vaka var ve bir nebze de olsa kendi kendisini de temizliyor dmoz. Öte yandan bu gimi mesaj atanlara siz pirim yaptırmazsanız, bunalrda türemez. Unutmayın ki, ücret karşılığı sitesini ekletmek isteyen insanlar yüzünden böyle bir kavram ortaya çıktı, o yüzden yalnızca editörlerin değil bir yerde de site sahiplerinin aç gözlülüğü olarak düşünebilirsiniz bu durumu. Konuyla bir yerden temas eden bu gibi şeylere pirim yaptırmazsa, farkında olan da şikayetini ederse, dahada sürmez bu gibi konular.
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Kimi Editör Değil Vs Demiş Fakat Mail Atan Kişi İyi Okursanız Sitenizi Diyor Para Karşılığında Eklerim Dmoz'a Yani Para Karşılığında Ekletirim Başkasına Demiyor Doğal Olarak Bana Maili Atan Şahıs Dmoz Editörü Olarak Görev Yapmaktadır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
senden yine az istemişler benden 300 tl istedi 300 ü sen bana ver siteyi senin üstüne yapim dedim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Burada bulunan linkten DMOZ'a durumu bildirin gerekeni yapsınlar.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu mesajı atan editördür değildir bir şey diyemem ama bundan bağımsız olarak söylüyorum bazı editörlerin editörlüğü suistimal ettiği de bilinen bir gerçek. (Tabii ki işlerini iyi yapan DMOZ editörü de çok) Bu bağlamda tek gördüğüm artık yavaş yavaş DMOZ'un da su almaya başladığı.
Bu tarz spekülasyonlar zamanla Google'ın kulağına da gidecektir o zaman Google da DMOZ'a verdiği değeri gözden geçirecektir. O zaman neler olur bakıp göreceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
insan babasının oğluna kefil olamıyor arkadaş tanımadığı insanlara kesinlikle yapmaz diye diretiyor gerçekten şuan saygı duyuyorum sana kirletmemiş bu lanet dünya hala seni tertemiz kalmışsın :)
http://www.mibilisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
M** E**