-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Şimdi burada sadece web öncelikli bakmamak gerekir. Yaşamış olduğunuz semt, il, ilçe veya bölge'nin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir girişimde de bulunabilirsiniz. Örneğin semtinizde ne eksik ? ve siz o semte eksik olan parçayı koymaya yarayatacak bir şirket veya dükkan açtığınızda size geri dönüşü ne olacak ?
Bunların hepsini düşünerek hareket edin. 100.000 lira çok büyük bir para değil, bir günde bütün parayı bitirebilirsiniz. Mantıklı hareket etmelisiniz.
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yakında 1 milyon euro ile ne yapılır diye konu açanlar olacak.
Neyse ben cevabımı vereyim: " NE İSTİYORSAN ONU YAP "
TacerWeb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
E-ticaret yaptık mutluyuz. Amma ve lakin her şey para ile de bitmiyor.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ciddi ciddi fikir vermeye çalışanların emeğine, iyi niyetine yazık diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yorumların tamamını okudum çok haklı olan arkadaşlar var. Mesela kosgep i açıklayan arkadaş, işkur'un bu sistemini anlatan arkadaşlar gibi...
Bu konuyu açan arkadaşa sormak istiyorum,
zaten kosgep in bu başvurusunda ilk başta ne yapacağınızı belirliyorsunuz diye biliyorum eğitimler döneminde. Başı boş bir eğitime katılarak tamam parayı almaya hak kazandınız şimdi ne yapacağınızı bulun demiyorlar diye biliyorum. Yani ne yapacağnızın aslında çoktan belli olması gerekir.
Diğer bir yandan, iş fikirleri veren arkadaşların ise, büyük ihtimalle işkur'un bu sistemini hiç araştırmadıklarını düşünüyorum. Yani konuyu açan arakdaşın kendi 100.000 Tl sini kullanarak iş yapacağını zannederek, ev al, araba al, çiftlik kur vb. diyenleri görüyorum.
Benim bildiklerim bu kadar katkım olur belki diye yazdım. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hosting/Domain sitesi aç derim. Ama açmakla yetmez. Ekibini kur. Ve benden size önemli bir tavsiye. Heryerde bulamazsınız. PUKÖ denilen sistemi uygulayın mutlaka. Sistemli çalışın.
Nisroc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Araba alın, yüklü modifiye ettirin. Alacağınız araç 30 bin TL olsun, sizde buna 30 bin lira daha masraf edip komple motor modifiyesi yaptırın. 160 HP 'lik araç size oldu 600-700 HP; sonra satın 70 bin liraya :)