-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler bu gece mesaj geldi ve adsense hasabiniz kapatıldı diye bu serefsizliktir ne bir trafik kullandim ne de baska birsey zaten site olsa anlarim sitemde yok sadece uygulama var nasıl kötü trafik olabilir ya nasıl ihlal etmis olabilirim anlamıyorum birde sizden istegim itiraz ettikten sonra acılma oranı kac yani artık o hesaptan vazgecmelimiyim birde acılma ihtimali vsrsa kesinlesmis kazanc duracak mi ? Simdiden tesekkurler
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense Türkiye ekib'i kafasına göre iş yapıyor eğer doğru iş yapsaydı sitem'de yetişkin yani erotik içerik olmadığı halde onay yapılmıyor ve başvuru yapmamı engelliyorlar her yolu denedim farklı farklı hatalar söylediler hepsini düzelttim düşünün parayla aldığım adsense uyumlu temayı bile değiştir'dim.
Adsense Türkiye ekib'i kapatılmalı bence.
Hesabınıza gelirsek email hesabınız'da sebebi yazar kesin geçersiz tıklama veya sahte hit derler..
Siz bir soğuk su için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adsense zaten katı kurallarla çalışıyor benimde kaç defa hesabım kapatıldı şuan Admob ve Youtube ile 4 yıllık hesabım var ve hiç bir sorun olmadı.
Ayrıca soruya gelirse itiraz etme gibi bir seçenek olması gerekiyordu. Ancak açılırmı açılmazmı orası bilinmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İtiraz ettim 3 aydir kullaniyodum kesinlesmis kazanc 487 tl idi sahte hitleri zaten aysonu hesaba gecirirken kesio bu serefsizler kafasina gore hesabi nasil kapatiyor