lostyazilim

VPS'ye Nasıl Hosting Kurulur?

4 Mesajlar 845 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

EgeBese EgeBese Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 55 / 18
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba hosting değilde bir adet Linux sunucu almak istiyorum limitlemeler fazla olmasın diye ancak nasıl kurarım bilmiyorum.cPanel gibi ücretsiz bir yazılımı vardı onu falan kurucam işte nasıl yapabilirim?

Ancak kısaca projeyi özetleyim,
1.Okulumla ilgili bir forum açıcam onu sunucuya kurmak istiyorum
2.Ve atıyorum forumun domaini okuladi.com bende hotmail gibisinden bir şekilde ege@okuladi.com şeklinde eposta veren bir sistemde yapıyorum.

Bunları aynı sunucuya kurabilir miyim? Ve 2.maddedeki sistemi yapmak için bir script varmı böyle bildiğiniz hotmail gibi hem görüntüleyebilicek hem yazabilicek falan.

Birde alacağım sunucu 200GB olacak sanırım,epostalara 50mb yetermi? 500*50=25gb. 2bin kişinin epostası olsa 100gb doluyor zaten.

Birde sunucuyu alabileceğim bir firma önerebilir misiniz?

wmaraci
reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
İnternette yeterince makale vardır hocam. Fakat kolay olmadığı için biraz zamanınızı alacaktır. Mail sistemini yapabilirsiniz, cpanel ise ücretsiz değil. 15 gün deneme süresi bittikten sonra 15 dolardır. Firma olarak digitalocean kullanabilirsiniz. Profesyönel destek isterseniz imzamdaki konudan iletişim kurabilirsiniz.

EgeBese EgeBese Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 55 / 18
  • Ticaret 4, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

İnternette yeterince makale vardır hocam. Fakat kolay olmadığı için biraz zamanınızı alacaktır. Mail sistemini yapabilirsiniz, cpanel ise ücretsiz değil. 15 gün deneme süresi bittikten sonra 15 dolardır. Firma olarak digitalocean kullanabilirsiniz. Profesyönel destek isterseniz imzamdaki konudan iletişim kurabilirsiniz.

Hocam digitalocean'da hesabımı onaylamıyorlar nedeninide bilmiyorum zaten.1-1.5 ay bekledim.

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

EgeBese adlı üyeden alıntı

Hocam digitalocean'da hesabımı onaylamıyorlar nedeninide bilmiyorum zaten.1-1.5 ay bekledim.

Başkasına ait bir kart eklediyseniz, eklediğiniz kart ile daha önce baska hesapta ödeme yapıldıysa bloke ediliyor. Ticket açın kimlik gönderin açılır.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al