-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ***** faturasını 1 gün bile geciktirince 19 TL hizmet kapama bedeli adı altında faturaya bir para yansıyor. Sizinde başınıza geldimi. Çok saçma bir uygulama. Eskiden 3 ay ödemeyince kesiliyordu sadece.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Benim TTnet. İki aydır geciktirme yapıyorum. 2. fatura gelince ödeme yapıyorum. Bu ay yine öyle yaptım herhangi bir gecikme bedeli ödemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
***** e tekrar ulaşıp soracağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu konuyu dün gece uyumaya çalışıtken düşündüm. :) Gerçektende sana hak veriyorum,
şimdi olay şu.
Elektirik abonesi Borcunu ödemeyince, Görevli memur Ofis vs den gelip Saatini kapatır, ve 20 Tl Gibi Bir rakam Gelecek ay Faturanıza yansır.
Çünkü bu memur Bir yol kat etmiştir, Yol parası Vs..
TTnet dsmart Digitürk Vs Tüm Telkom şirketleri, Bir müşteri Borcunu ödemeyince Sistemden otomatik kapatıyorlar, İş gücü Kaybı yok,! otomasyon sistemi ile Bu işi çözüyorlar..
Şimdi Senin durumunu Göz önüne alırsak, Evet ***** ödenmeyen Fatıra için sistem, 3 ay sonra kapayıyor idi, ve 20 Tl civarı açma kapama + Faiz koyup Fatura yolluyordu.
TTnet Ve Benzerleri Artık İşin karlı Tarafını Kapatıp açmaktan aldıkları 20 Tl nin Tadına Vardılar Ve her ay uygulamaya koydular. Bu TTnetin Vs ötekilerin suçu Degil. Akp nin suçu Dermişim :P - şaka Biyana . Tüketici hakları Bu konuda Hiçbir çalışma yapmadıkları için, Bizler bu duruma Düşüyoruz. Bizimde Suçumuz var şikayet 1 domain Ötesinde duruyor, ama Biz ne yapıyoruz, ödeyip ohh ohh sörf keyfine devam :)
Size Sesleriyorum *******. Ne yaptınızda 20 Tl Alacak duruma Düştünüz ??
TTnet Dsmart digitürk ******* tüm Hepsi.. Scam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adamlar kurumsallıkta bahsediyor, Türk firmalar bırakın kurumsallığı kahve işletir gibi şirket işletiyolar. Bugünde iyi kazandık İsmail :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk defa sizden duydum hizmet kapama bedelini. Bende faturaları genellikle bir sonraki ayın faturası geldikten sonra ödüyorum, hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sözleşmeden caydığınız taktirde kullandığınız tarifenin taahhüt indirimini ödemek zorunda kalırsınız. Örneğin sözleşme bitimine 5 ay var ve siz normal fiyatı 90 tl olan tarifeyi 70 tl olarak kullanmaktasınız. Arada kalan 20 tl'lik farkı 5 ile çarpıp size ödettiriyorlar. Yani 100 tl ödemeniz gerekiyor.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Geç ödemeden dolayı hattımı kapatıyorlar açarken 24 tl fazla alıyorlar bende.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.