lostyazilim

Yandex.Disk Veya Bulut Sistemleri Hakkında Soru

12 Mesajlar 2.114 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

leaderrda adlı üyeden alıntı

Yani demek istediğim şu program files klasörünün içinde android studio oldugun varsayalım bunu klasör şeklinde aldım yani kurulu bir biçimde diske attım başka bilgisayarda açtım açılış süresi ne kadar sürer hemen açar mı

Hocam sen çok yanlış anladın :D Bak şimdi, o dosyayı diske attın diyelim. Başka bir bilgisayarın tarayıcısından yandex disk hesabına girdin. O program klasörünü bilgisaya indirmen gerek kullanman için. Süesini soruyorsan bu senin internet hızına ve dosyanın boyutuna bağlı :D
leaderrda

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Cloud Depolama sistemleri yardımcı programlarını bilgisayar kurduğunda bir disk gibi görüntülenir. Buraya attığın dosyalar çalışır mı dersen muhtemelen kurulumu yaptıysan çalışır fakat bu programların ek olarak yerel bilgisayardaki başka bir programa ihtiyaç duymuyorsa yani bir program kurdun ama bu program system32 nin içinede gerekli bir şey yüklüyorsa sen bu cloud depolama hizmeti ile diğer bir bilgisayarında giriş yaparsan bu depodaki kurulum öncelikle tabiki sunucudan bilgisayara indirilecektir ve kaydedilecektir buda tabiki flash bellek gibi değil mevcut Disk üzerine yazılacaktır yani bilgisayarında yer kaplayacaktır program açılması için system32 ye kopyalanan içeriğin bu bilgisayardada olması gerekli yoksa hata verecektir.

umarım anlatabilmişimdir. Yani taşınabilir bir oyun, program dosyalarını attıysanız diğer bilgisayarda da çalışır ama taşınamaz system32 vb. gibi yerlerede kayıt yapan programlar çalışmaz muhtemelen.
leaderrda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al