-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hepinize selamlar php dili ile 2 - 3 senelik tecrübem var fakat şu üniversiteye başlayalı php'yi kötüleyen arkadaşlar oldu sizin düşünceleriniz nelerdir ? Bu arada bir ajansta çalışmak değil bir firmada lider,senior dev,dev,junior dev gibi çalışmak için uygun bir dilmidir :confused:
www.fullindirdik.com | Full programlar | Full program indir
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Php bana göre websitesi yazılım dillerinin en iyisidir. Yalnız php yanında javascript,sql öğrenmen gerek. HTML ve CSS dillerini bildiğini varsayarak php ve js ile istediğin herşeyi yapabilirsin.. Özetle Facebook bile php ve js ile yazılmış daha fazla söze gerek yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Developer & Network Admin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aercan adlı üyeden alıntı
Php bana göre websitesi yazılım dillerinin en iyisidir. Yalnız php yanında javascript,sql öğrenmen gerek. HTML ve CSS dillerini bildiğini varsayarak php ve js ile istediğin herşeyi yapabilirsin.. Özetle Facebook bile php ve js ile yazılmış daha fazla söze gerek yok :)
evet öyle diyorsun bunu bende çok seviyorum yazarken ama şunu bile dediler mark php ile yazdığına pişman olmuştur diyenler oldu.Benim dediğim kurumsal firmalar için uygunmudur mesela sütaş firmasında php yazılımcı pozisyonunda çalışmak gibi :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Web tasarım firmalarının %90 'ı php kullanır (js ile birlikte). Mark php ile yazdığına pişman olmuştur diyenler ile biran önce arkadaşlığını bitir :) Kendini phpde geliştir. Sütaş firmasında php yazılımcı olarak çalışmayı bilemem ama büyük tasarım şirketlerinde , hosting v.b şirketlerde , php tabanlı çalışan tüm büyük şirketlerde çok güzel yerlere gelebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aercan adlı üyeden alıntı
Web tasarım firmalarının %90 'ı php kullanır (js ile birlikte). Mark php ile yazdığına pişman olmuştur diyenler ile biran önce arkadaşlığını bitir :) Kendini phpde geliştir. Sütaşi firmasında php yazılımcı olarak çalışmayı bilemem ama büyük tasarım şirketlerinde , hosting v.b şirketlerde , php tabanlı çalışan tüm büyük şirketlerde çok güzel yerlere gelebilirsin.
tamamdır :) dediklerinizi dikkate alacağım.Arkadaşlar her türlü aklınıza takılan soruları sorarsanız birlikte öğreniriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Bu arada kişisel olarak website tasarımı yapıp ek ücret kazanabilirsin. Bizim buralarda admin paneli özel yazılmış bir web sitesi 2500TL + dan başlıyor. Bu projenin büyüklüğü ile ücret da orantılı artıyor. Ben dahil birçok web tasarımcı hazır ücretli tema alıp php ve html ile editleyip, paneli yazıp 15-20 günde güzel projeler teslim ediyor ve buda zevk alarak güzel gelir elde edebileceğin bişey.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam bana göre fikir varsa her dil para yapar facebook mesala bir fikirdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen öyle hocam fakat şöyle bir mevzu var fikiri 1 milyon kişiden 1 kişinin bulduğunu düşünürsek ileride kaliteli bir yaşam için çabalarımızı ve kariyer hedefi için bu dilin öneminin nasıl olduğunu bilmek lazım :)