-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Berk, seçmiş olduğun sektör aslında aranma hacminin düşük olduğu ve sadece 10 yada 15 terim anlatımla yapılacak şeyler. Sana birşey önermiştim hatırlıyor musun ? Bu siteye vereceğin emeği sana söylediğim yolda harcarsan eğer daha çok kazancın olur. Peki neden vücut geliştirme sitesinden neden kazanilmiyor dersen eğer, önce rakiplerine bakmalisin. Bilmiyorum ama o sektörün günlük hit ortalaması tahminimce 50-100'dur diye düşünüyorum.
Bu 50-100 de kazanç getirmez ki ! Ama iyi bir sektörden başlayacağın proje ziyaretçi potansiyelini daha da çok arttıracaktır.
Örnek veriyorum:
100 hit: 0-0,20 krş anlamında (adsense)
1k hit: 2.00- 5.00 tl anlamında (adsense)
5K hit: 30tl civarı bırakır ( adsense )
Şimdi sen hesap et :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam bence sitenize vücut geliştirmeyle ilgili ne merak ediliyorsa ne lazımsa tümüyle ayrıntılı bir site yaptıktan sonra bir SEO danışmanıyla anlaşın yavaş yavaş ilk sıralara çıkıp o içerikler den hit alın daha sonrası da reklama tıklama artışı vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam para ön planda ise bu işi yapmayın dışarda çok daha iyi paralar kazanırsınız bu hobidir getiriside zamanla oluyor.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kesinlikle birakma siteden bir kisinin verim almasi zamana dayali bir konu insanlarin geneli bu ise girdikten sonra yakin bir zamanda birakiyor cunku giren kisi sayisinin azligindan yakiniyor yakin bir zamanda da yuksek hite sahip olanlarda gelirden sikayetci oluyor zaten kisa zamanda hit sahibi olanlarin geneli adense politikalarina ters sitelerdir iyi incelersen onun icin bu işte zaman cok onemli ne kadar siten yıllanırsa okadar duzenli hite ve sayfa degerine sahip olursun dikkat edersen yuksek hit demedim duzenli hit dedim bunu gozden cikarma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu tarz sitelerde günlük ziyaretçi sayısı yazdığınız içeriğe bağlı olarak da değişir ama çok fazla getirisi olmaz. Yani bir film izleme sitesi gibi düşünmemek lazım bunu. Sizin sektörünüz ayrı haliyle. Ancak şu da var, belirlenen bazı kelimeler ve yapılan içerik desteği ile hit arttırmak elbette mümkün.
Ben şunu bilir şunu söylerim, ne olursa olsun, ne kadar içerik olarak sağlam makaleler yazılırsa yazılsın siteyi destekleyen başka adresler yoksa yükselmek ve ziyaretçi çekmek çok zordur. Düzenli link çalışmaları ile birlikte güzel ziyaretçiler alabilirsiniz. Zaman+Yatırım+Sabır+Emek ve en önemlisi de Reklam. Bunları yapabiliyorsanız sırtınız yere gelmez. Google sıralamalarında yükselmek için içerik yetmiyor artık.
Kolay gelsin...
MT Reklama
Haskovo
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle bu sporla hobi olarak mı ilgileniyorsunuz ?
Spor salonunda mı çalışıyorsunuz ?
Ne kadar bilginiz var ?
Şahsi fikrim, adsense ile para kazanmak biraz güç. Kazanmak için harcamak ve çok fazla emek vermek gerekli ek olarakta sabır. Sizin yerinizde olsam siteye yazılarımızı yazarım ancak karşılığında para beklemem. Site için değil, yazılar yazarak kendi reklamımı yaparım. Eğer ki bu işte iyisenizi ya da iyi olursanız Özel dersler ayarlayarak siteden kazabileceğiniz miktarlardan çook daha fazlasını kazanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
300 kelime makale ile sizin kategorinizde günlük 3 TL kazanç şu an için zor. Yazmaya hevesliyseniz, yazdıklarınızı makale olarak sağlık ve kategorinizdeki sitelere satın. Günde 3 konu yazsanız 10 TL eder. Birçok webmaster forumunda Adsense sahibi olup da günlük 10 TL bile kazanamayan insan çok.
Ben de bir dönem minimum 500 kelime makalelerin olduğu bir site açtım. Siteyi satış amaçlı yapmıştım ama yazdığım makaleleri tek tek satsaydım, satış fiyatının üstünde gelir elde ederdim. Şu dönem site açmaktansa, mevcut sitelere içerik tedariği yapmak çok daha kazançlı. Özellikle bilgi sahibi olduğunuz bir konuyken.
Hem ödeme için de 1 ay beklemenize gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**