-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
merhaba arkadaşlar 11. sınıfa gidiyorum. web programcılığı okuyorum. ama şuan içimde değişik bir his var bir yandan içim veriyi istiyor bir yandanda web programcılığı veritabanına kafam daha cok calışıyor gibiydi geçen sene programlama ders ortalamam 99 idi ama web konusundada html css gibi bilgilerim var.
sizce bölümümü değiştirip veriye geçmelimiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bence kendi kararınını kendin ver elin neye yatkın ise ona gir. Şimdi sana burdan web gir diyen olsa sende girsen başarılı olmasan işi tam bilmeden yapacaksın buda sana çok zor gelecektir. Hani o programcıyım diye gecinenler olurda bişey den anlamazlarya işte onlardan olmadan :) inş başarılı olursun kardeşim
Hiç Bu Kadar Garip Domain Gördünüz mü? Noktaorg.com Girip incelemelisin.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bölüm değişimi 11. sınıfta yoktu diye biliyorum. 10. Sınıfta değişebiliyor. veya 10. sınıfta tekrar edilirse. Tabi bunu en iyi okul bilir. Diğer konuya gelince insan sevdiği işi yapar ona göre düşün hayatını çizeceksin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Web programcılığı iyidir. Bende web programcılığı mezunuyum fakat meslek lisesine göre düz liseye gitseydim bu kadar zorlanmazdım. (Üniversite, Kpss gibi.) Tabii ki insan sevdiği işi yapmalı ona göre kararını vermelisin, ailenle paylaş düşüncelerini :)
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
Nisroc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. Bu forumda her bir kullanıcı sizin hayatınızı değiştirmeyecek. Benim görüşüm bundan öte, tabiki öneri yada bilgi istiyorsanız yardımcı olabilirim.
Bilişim Teknolojileri bölümü, Web Programcılığı alanı gayet güzeldir. Ancak Veritabanı Programcılığıda güzel bir alan olabilir. Ancak kendi istediğiniz, yapabileceğiniz alanlara yönelmeniz çok iyi olacaktır.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Meslek lisesiyse 10. sınıfta bölüm seçilir, 11. sınıfta okuduğun bölüme ait dal seçilir. Eğer istemediğin bir dalda okuyorsan aileden birisiyle git müdüre o sınıfta boş yer varsa alsın seni oraya.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
okuduğum bölüme ait dal seçildi şuan o dalı değiştirsemmi diye düşündüm. işim web ile ama veritabanı okuyup farklı dillerde öğrenesim var yani aynı bilgileri görmek istemiyorum pek
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Hangisine daha yatkınsan daha başarılıysan daha severek yapıyorsan onu seç.. Bu kararı sen vermelisin. Çünkü hayatına yön verecek bir seçim.. İyi düşün, kararını ver .
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Günümüzde bir çok programlama erişim kolaylığa sebebiyle webe dönüyor. Gelecekte de böyle olacak gibi gözüküyor, tavsiyem web ile devam edin.