-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah yar ve yardımcın olsun hocam . Benzer sorunları zamanında yaşadım dahada kötülerini yaşadım o yüzden çok çok iyi anlıyorum .
ek olarak : eğer ilgilenirsen ufak çaplı bir projem var zaman sorunumuz yok o yüzden hem ufak ufak onu yapabiliriz birlikte hemde sana bir şekilde destek olmuş olurum gönül çok çok destek olmayı ister ama bu aralar bende borç harç içindeyim ama yinede elimden geldiğinde birşeyler yapmak isterim . uzun uzuna yazdım kusura bakmayın .
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sizli bizli konuşmayı pek sevmem, kanser hastası anne ve babanın oğluyum ayrıca birkaç kez kanser teşhisine yardımcı olan bir diş hekimiyim. Herşeyden önce geçmiş olsun. Senin gibi üniversitedeyken ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşamıştım okula hastaneden gidip hastaneye geri dönüyordum.
Neyse fazla uzatmayayım. Şimdi bizim bir tatil tanıtım sitesi işimiz var. Bunun için wordpress temamızı aldık, tema kurulup içerikleri hazırlanacak. Ayrıca seo vesaire eklentileri var. Eğer yapabilirim dersen bana skype adresini göndermen yeterli. Hastanede olduğum için gece nete girebileceğim. Detaylı konuşuruz, diğer yandan ihtiyacın olan meblağlar konusunda da oturup birşeyler ayarlamaya çalışırız elimizden artık 3 5 ne geliyorsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun.
Konuyu geç görme fırsatına eriştim. Ayrıca yönetim sabitlediği için inandım ve elimden geldiğince yardımda bulundum. Kimsenin yaptığı yardımı açıklamasını istemiyorum ama forumdan hayatını kazanan kişiler var. Bu kişiler de biraz destek olmalı. Oldularsa allah razı olsun diyelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam büyük geçmiş olsun. Hepimiz ekmek parası için buradayız. Ancak sağlık başka bir sorun. Umarım acil şifalar annen ve tüm hastalara gelir. PP da 10 vardı attım. dediğimiz gibi herkes 10-20 atsak sorun çözülür bence de... Annenin ellerinden öpüyorum. Moralini yüksek tutsun. Ve iyileşince bizimle paylaş. İyi haberlerini bekliyoruz. Başka bir şeyler yapabilir miyiz araştıracağım. Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim. İçimizi acıttın, insalık yerimize dokundun akşam akşam :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ufakta olsa banka hesabınıza eft yaptım. Babasız olmanın ve annenizin durumunu en iyi ben anlarım herhalde forumda. Resmen aynı kaderi paylaşıyoruz. Allah'ıma bin şükür biz atlattık. Darısı sizin başınıza inşallah. Rabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsun.
3 kişi bu mesajı beğendi.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Geçmiş olsun ins kısa sürede her şey yoluna girer . Bu kadar duyarlı arkadaslar olduğu için çok sanliyiz . Benim teyzem bu hastalığa yakalandı ve inandı başardı. Ins annenizde atlatacaktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Büyük geçmiş olsun. Yarın hesabınıza bakarsınız.