Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
idealhosting.net.tr 2 yıldır kullanıyorum hocam 1 kez bile kesinti yaşanmadı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Natro ve Netİnternet firmalarını öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Operatörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben Topaloğlu Hosting Firmasından Reseller alalı 1 ay oldu. Cpu aşımlarım oluyormuş. Ama bu siteme pek yansımadı. Aşım olduğunda özel olarak bilgilendiriyorlar. Cpu %? oldu diye dönüş yapılıyor ve anlık yükselişler oluyor. Sitemi şu an test aşamasında ve bende optimize etmeye çalışıyorum. Duruma ortak bir çözüm bulmaya yöneldik. Firmaya wmaraci ile tanıdım ve burdan iltibata geçtiğim arkadaş gerçekten çok ilgili. Siteden 1 kere olsun ticket atmama gerek kalmadan skype üzerinden iletişime geçilebiliyor. Hiç bir sorun olmadığında dahi skype'te beni gördüğünde müsaitse selam verip sorunum olup olmadığını soruyor. Müşteri ilişkisi çok hoşuma gitti. Cpu sorununda bilgilendirmesi, sitenin suspente geçmemesi güzel birşey. İnşallah bizde o cpu zıplamalarımı rayına oturtabiliriz.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Natro'yu tek geçerim. Sabahın 5'inde sorunumu saniyeler içinde çözen şirkete şirket derim. Kurumsallık budur, hizmet budur.
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
FlashDash
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci, Seo Stajyeri
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
HOSTİNGER! HOSTİNGER! HOSTİNGER! Öncelikle berbat diyen arkadaşlar tamamen ücretsiz sunucu kullanıp bu fikre varıyorlar hep demişmdir "Ucuz etin yahnısı yenmez"
şu zamana kadar hiçbir çökme yaşamadım Sitem Sosyal Paylaşım Sitesi 90k Üyesi var bu insanlar gün içerisinde binlerce kez paylaşım yapıyorlar mesajlar atıyorlar birbirlerini giriş yapıp çıkıyorlar fakat daha hiç çökmeye rastlamadım hemde fiyatları uygun. panelleri güzel daha ne olsun [BAHSET]hostinger-tr[BAHSET/]
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Teknik destek icin kebirhost cok iyi,
Ekonomik host ilede 1 senedir calisiyorum gayet iyiler hem fiyat hem teknik destek.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Social Media Marketing
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
selamlar, tavsiyeadami com sitemiz icin daha saglikli bir hostin ariyoruz yoncu da suanda sinirsiz host ama ucuz biliyorsunuz :)) gunluk ortalama 100 200 tekil fakat 500 1k ya ciktiginda sorun yasamak istemitoruz yillik paket onerir misiniz bir firmadan