Sitelere sadece tasarım gibi küçük bir açıdan bakıyorsanız zaten bakmanıza gerek yok.Bir sitenin içeriği ve değerleri vardır.Bu konular hakkında yorum yapabilecekken,tasarımlar aynı dememizi bekliyorsun demişsin.Bildiğiniz yolda ilerleyin,başarı sizin için kaçınılmaz görünüyor:)
Ek Olarak:
Yorumunuz için teşekkür ederim.Sesli sohbet ve sesli chat siteleri hala daha canlı duruyor hocam.Eskilerin çoğu bıraktı ama sektör çok canlı devam ediyor.
Ek Olarak:
Yorumunuz için teşekkür ederim.Sesli sohbet ve sesli chat siteleri hala daha canlı duruyor hocam.Eskilerin çoğu bıraktı ama sektör çok canlı devam ediyor.
ben bu dalda başarıyı aramıyorum, gördüğümü ilettim yaptığım zaten yorumdu, tasarım arka planda diyorsanız çok yanılıyorsunuz. Çok kullanılan temaları bünyesinde barındıran web sitelerini google arka sıralara atar, bu da bir kriterdir. Sorduğun soru "sitelerim hakkında yorum" dan kastın içerisindeki konularsa bunu ayrıca belirtmen gerekiyor o halde. Çünkü yorumların çoğu tasarımınla alakalı. Soruyu yanlış sormuşsun.