-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Ses iyide daha iyi mikrofon kullanmalısın veya mikrofona çok yakın kayıt almışsın tam işin ustası değilim ama ayarlaman gerek diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ses tonlaman çok iyi. Biraz daha akıcı anlatabilirsin.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Video güzel, ses de güzel fakat bence videolarında dini inanç veya siyasi fikirlerini belli etmemen gerekir her kitleye hitap edebilmek için.
Şöyle bi' 5 bin abone topladıktan sonra ise 20-30 dakikalık belgeseller yapabilirsin hemde harika olur bence. Tabii sürekli 20-30 dakikalık videolar hazırlayamazsın. Ama 1-2 ay da bir o uzunlukta videolar atarsan senin youtube kanalın içi epey bir katkısı olur bunun kanımca.
Benim en çok beğendiğim video da kullandığın görsel video ve grafikler. Bence çok iyi oturtmuşsun. Başarılar dilerim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Editör, Seslendirmen, Haber Spikeri
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video geçişlerindeki o efekt biraz göz yoruyor. Farklı ve sade bir geçiş kullanabilirsin. Beni de ilgilendiren ses konusuna gelince; yorumları okudum ve arkadaşların genelinin tespitleri doğru. Kelimeleri yutmadan tane tane, ilerisi için gerekli orta seviye dahi olsa bir ses sistemi (ses kartı+mikrofon v) yapabilirsen ışık var. Tebrik ederim cidden. Mikrofona yaklaşma fazla, patlıyor sesin. Popfilter olmadığını belirtmişsin zaten. Teknik altyapı tamamen bütçe işi ancak harici ses kartı + mikrofon ve popfilter vs 2. el olarak 600-700 lira bir bütçeye toplarsın. Siteleri güzel takip edersen..
Seçtiğin konuyu ise epey beğendim. Kurgu ve anlatım akıcı olmuş.. Başarılarının devamını dilerim.
23 Yıldır Ses Veriyoruz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Editör, Seslendirmen, Haber Spikeri
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim. Ben kendimi meslekte hala öğrenci kabul ediyorum. Şevkiniz kırılmasın, moraliniz asla bozulmasın. 2-3 videoda veya 1-2 ayda düzelecek şeyler değil seslendirme konusu. Teknik konular önceki videoya göre biraz daha düzelmiş gibi görünse de, anlatım da biraz daha yolunuz var. Ama eğitirsen güzel bir ses rengin var. Kelimeleri yutma ve tane tane dene.. Zorla biraz.. Olmadı bi daha oku.. olmadı bi daha bi daha ;)
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
23 Yıldır Ses Veriyoruz...