-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tek başına forum zor. Ayrıca kesinlikle vBulletin.
fmoyuncusu.com
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Forum sitesi nasıl büyür?
Forumda sağlam bir yardım ekibi kurmanız gerek. 20 kişilik mesela.
Daha sonra bu yardım ekibi açılan her konuda forum üyelerine yardımcı olmalı.
Üyeler istediğini alabilirse eğer forum siteniz büyür.
Yoksa biraz zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
XenForo sisteminin Türkçe desteği zayıf olduğu için kimse araştırma ve geliştirme yapmıyor. Lisans alıp, kurup, deneyip sonuç alan kişilerin de sayısı az olduğu için herkes kalıplaşmış bir şekilde vBulletin öneriyor. Benim tavsiyem eğer ücretli bir sistem kullanacaksanız XenForo. Sonrasında içeriğin ne olacağını belirlemelisin. Genel anlamda bir forum mu kuracaksın yoksa belirli 3-4 konu üzerinde mi forum kuracaksın bunun tespitini yaptıktan sonra sonuca göre ekip araştırmaları yapıp kaynakları toplayacaksın. Forumu kurduktan sonra ziyaretçilere gizleyip sadece kendin görecek şekilde ayarladıktan sonra kategorilerini gireceksin. Kategorilerini girdikten sonra siteyi açmadan önce her kategorine en az iki içeriği kendin ekledikten sonra forumu kullanıma açacaksın ki hasbel kader ziyaretçinin birisi forumuna denk geldiğinde karşısına konu yok, konu yok, konu yok şeklinde bir forum ana sayfasına rastlamasın...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Boş İşler Müdürü
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bişey sorucam imzanızdaki siteye girdiğimde büyü ile büssürü içerik var büyü yapmak yaptırmak islam aleminde ggünah.neden insanları büyücülüğe itiyorsunuz anlamadım.