terzi312 adlı üyeden alıntı
Ben size altın değerinde bir dış seo tekniği söylemek istiyorum.
•
İçerik
Şaşırılcak bir şey yok.Kaliteli, özgün bir içerik mutlaka dönüşümlü olarak size backlink sağlar.
Düzgün sunumla yazacağınız kaliteli bir içerik bir bakmışsın a sitesinde veya b sitesinde yayınlanıp kaynak belirtilmiş.
Ama unutmayın, sadece kaliteli içerik yetmez.
O içeriği sunuşunuz da önemlidir.(eşsiz sunum teknikleri için
tıklayınız...)
Jargon, üslup ve hitap ile beraber kaliteli içerik emin olun en yararlı ve legal olan SEO tekniğidir.
Bildiğiniz üzere backlink almak legal değildir.
Kesinlikle katılıyorum.
Backlink ile alakalı ben de altın değerinde bir bilgi vermek istiyorum. Çoğu arkadaş buna karşı çıkabilir ama kesinlikle işe yarıyor. Aynı içerikli bir başka bir site ile karşılıklı link vermek. ne fazlası en eksiği..
Ve seo ile ilgili en önemli şey, Seo kurallarına göre yapılmaz! Seo kullanıcılara göre yapılır.. yani sitenizi arama motorlarına göre değil ziyaretçilerin en iyi şekilde yararlanabileceği şekilde düzenlemek gerekiyor. inanın seo skoru çok yüksek olan sitelerden bile daha iyi sıralamalara gelirsiniz.
Malesef pek çok site ön sıralarda hacklink ile duruyor. evet hacklink kullanımı googledan banlatıyor ancak bununda çözümünü tabii ki buldu bizim insanımız :)
o yüzden sitede duruş süresi insanların siteyi sosyal medyada paylaşmasını sağlamak (zorla değil) bunlar hepsinden önemli. Bu da @terzi312 nin söylediği ile başarılabilir.