ben ordu da okuyorum orduda çok güzel ama sivas lı olarak sivası değişmem mahalleye çıktığınızdaki o kangal köpeklerinin yüzlerindeki masum bakışları yokmu onu hiç bişeye değişmem :D
ek olarak: Olumlu yönleri: türkiyenin merkezi, insanları çok mert ve yardım severler, tarım ve hayvancılık bakımından çok zengin vs. vs.
ben ordu da okuyorum orduda çok güzel ama sivas lı olarak sivası değişmem mahalleye çıktığınızdaki o kangal köpeklerinin yüzlerindeki masum bakışları yokmu onu hiç bişeye değişmem :D
ek olarak: Olumlu yönleri: türkiyenin merkezi, insanları çok mert ve yardım severler, tarım ve hayvancılık bakımından çok zengin vs. vs.
Tek kelimeyle Samsun - Texas gibi bir şehir. Canım memleketim :)
Samsun biraz uzak düşüyor, birazda karadeniz tarafı olduğu için insanı asi midir diye düşünmeden edemiyorum daha önce hiç gitmedim ne diyorsunuz bu konuda :)
haahahah : )) adana meşhur zaten ancak o sıcağı yok mu perişan ediyor adamı üstad, birazda bu araştırmayı yeni taşınabilecek mutlu mutlu yaşayabilecek bir şehir arayışında olduğum için yapıyorum herkese bir hatırlatma olsun.
Memleketim Samsun/Vezirköprü Kanyonu (Umarım doğru resimdir):
Karadeniz illeri olumlu yönleri:
Yukarıdaki resimlerde gördüğünüz gibi doğayla iç içesiniz.
Olumsuz Yönleri:
Normalde benim için olumsuz sayılmaz ama bulutlu, yağmurlu havaları pek sevmeyenler için güzel bir yer değil. Zaten yağmuru sevmeyenin karadenizde işi ne? :D