-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir paylaşımda bulunuyorum karşılık beklemeden. Telifi yok bi kusuru yok. Sadece forumda reklam yapıyorum bu mu battı? neden bu laf anlamadım sizin gibilerlere yazmamak gerekirde iste begenmiyorsan bas git nedir bu sizin yuzunuzden cok paylaşımlartukenip gidiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hiç Bu Kadar Garip Domain Gördünüz mü? Noktaorg.com Girip incelemelisin.
SergenKurt# {grafik&web:tasarım}
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
bu maskotlardan birtanesini yaklaşık 1 seneden fazladır kullanıyorum belkide daha fazla tahmini olarak söylüyorum ama ciddi bir çalışmada yada sitede kullanmadım face skype profil resmi olarak kullandım o yüzden sormuştum telif hakkı varmı
Maskotların tehlif hakkı durumu nedir sizemi ait yapımı?
diye şimdi artık varsada yoksada sorun olmaz arkadaş yok deyip sorumlulugu üstlendi:D
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Siz bu maskotları kullanabilirsiniz bilmeyen kişiler için öğrenmelerine sebep olan kişi kim? Boş konuşuyorsunuz gerçekten telif yok diyorum ve halada diyorum noktaorg.com'un hediyesidir. lüzumsuz konuşuyorsunuz gerçekten
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sosyalmedya adlı üyeden alıntı
Hocam arkadaşların anlatmak istediği şeyi siz anlamıyorsunuz.Burası bir paylaşım formu evet internette bulduğunuz yasal olan şeyleri paylaşabilirsiniz.Formun çalışma mantığı zaten paylaşıma dayalıdır.Paylaştığınız şey size ait değilse "şöyle bir şey buldum paylaşmak istedim işinize yarayabilir" tarzı konu açarsınız.Bunun adabı budur.Hatta kaynağını da verirseniz daha güzel olur.Ama başkasının yaptığı ve ücretsiz yayınladığı bir şeyi, kendi sitenizin reklamını yapmak için, kendinizin yaptığını ima eder gibi hediye olarak sunamazsınız.
Hocam bu tarzda anlatın sorun yok. Fakat usluplarından dolayı ters davranıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşime yaradı Teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bana kalırsa baskasının maskotunu kullanmak baskasının logosnu kullanmakla eşdeğer
saçma
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.