-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
http://gokayerenyazici.blogspot.com/
koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
17.10 yorumları her siteye alican adıyla yapıldı
ayrıca dün bana 7 yorum atılmış 11 kişiyiz acil yönetimin bu yorum atmayanları tespit etmesini bekliyorum biz düzenli yorum atanlara ayıp oluyo gerçekten gene hafta sonu muhabbeti olacak ama dun cuma idi bende yarın sadece bana yorum atan arkadaşlara yorum atacağım bilginiz olsun hafta için herkese yorum attım da ne oldu gene yorumlar eksik atılıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
17.10.2015
Tüm sitelere emin ismiyle yorum atılmıştır.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cthax adlı üyeden alıntı
17.10.2015 tarihli yorumlar Atilla adı ile atılmıştır arkadaşlar yorumları akıcı ve özenli yazalım lütfen Özellikle
SynapseMm hocam biraz daha uzun ve özenli yorum atarsanız sevinirim
16 Ekim -12 ekim 6 ile 10 ekim arasındaki yorumlar ?
yorumunuz nerde hocam göremedimde ? atlayarak mı gidiyorsunuz ?
Sizden bir yorum fazla bi fark göremedim kendi yorumlarımla arasında ki farkı ? Hepsi konuyla alakalı yorumlar.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam alıntınızı anlamadım gerçekten ne alaka?hele ki 2.nci ve 3. kareleri hiç anlamadım ne alaka olduğunu
gelelim 1. ve 4. kareye
eğer eksik yorumum varsa belirtirsiniz bende atarım,lütfen spam yorumlarınız dahil üzeyir,suat ve şenay adı ile atılmış yorumlar varmı kontrol ederseniz sevinirim
yok ise bildirirseniz dahada sevinirm.
ve Efe adı ile attığım yorumda da (konu ile alakalı atmadığınızı belirtmemiştim,derdim o değil )görebileceğiniz gibi 9 kelime var en azından sizinkiler gibi 3-5 değil havadan nem kapacağınıza yorumlarınızda daha dikkatlı davranmanız kafi
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cthax adlı üyeden alıntı
Hocam alıntınızı anlamadım gerçekten ne alaka?hele ki 2.nci ve 3. kareleri hiç anlamadım ne alaka olduğunu
gelelim 1. ve 4. kareye
eğer eksik yorumum varsa belirtirsiniz bende atarım,lütfen spam yorumlarınız dahil üzeyir,suat ve şenay adı ile atılmış yorumlar varmı kontrol ederseniz sevinirim
yok ise bildirirseniz dahada sevinirm.
ve Efe adı ile attığım yorumda da (konu ile alakalı atmadığınızı belirtmemiştim,derdim o değil )görebileceğiniz gibi 9 kelime var en azından sizinkiler gibi 3-5 değil havadan nem kapacağınıza yorumlarınızda daha dikkatlı davranmanız kafi
Kolay gelsin
Ben yorumlarıma dikkat ederim'de.Siz yorum atmadığınız günlerin hesabını yapın derim.Bilmiyorsanız eğer profilinize gelip önceden attığınız mesajlara gelerek , resimde de gördüğünüz gibi .
6 ekim günü yorum attığınızı belirtmişsiniz.Daha sonraki buraya attığınız mesaj ise 10ve 11 ekim günleridir.
16 ekim yorumunuzda gözükmüyor ...
Böyle yaparak milletin hakkını yemiş oluyorsunuz...Mesele ben değil kimseye atmamışsınız atmış olsanız mesajlarınızda gözükürdü bu konuya şu günde yorum attım diye belirtiyor herkes.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
insanlık hali hocam olabilir.
synapsmm hocam da biraz daha uzatırsa kendisi de aynı özveriyle yorum alır. yorum işi win&win sonuçta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-