-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Dün Youtube açıklama yapmış bugün de ben bir yerlerden okudum, Youtube'a ücretli video devri geliyormuş. Yani siz yüklediğiniz bir video'u belirlediğiniz bütçe karşılığında yayınlayabilirsiniz. İzlemek isteyenler de size, o belirlediğiniz bütçeyi ödeyerek videonuzu izleyebilir. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence iyi yanı; ücretli videolu eğitim veren hizmetlerin şimdi ki evi youtube olacak sanırım. Normal şartlar altında sanal pos zımbırtısıyla uğraşıp veya havale/eft yoluyla kullanıcı ile direkt iletişim kurmak yerine bunlara gerek kalmaksızın bu işlemleri Youtube üzerinden, hiç bir web sitesi kurmaya ihtiyaç bile duymadan gerçekleştirebilecekler.
(Ama özellikle Youtube'un attığı her adımın para için atması gerçekten ufaktan ufaktan gıcık ediyor insanı. Orası ayrı bir mesele )
1 kişi bu mesajı beğendi.
DG34
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker - Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir devrin başlangıcı olur derim. Parayı ödeyen bir kişi videoyu alır korsan yayınlar torrent sitelerinde youtube bölümü açılır falan.. Kendi görüşüm bu yönde. İyi de oldu fakat olumsuz yanları da var.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Aynen biri alır herkese yayar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bana kalırsa oyun işine dönecek proje.Videoyu parayı basıp bir kişi izleyecek sonra her tarafa yayacak.Oyunlarda öyle değil mi ? bir kişi alıyor crackdi vesaireydi uğraşıp herkese yayıyor.Bununda sonu böyle olur.Çok verim alınmaz yani.