-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar öncelikle konu kategorisi uygun mu bilmiyorum ancak en uygunu olarak burasını gördüm.
Yerel bir tanıtım sitemiz var 3 ortak işletiyoruz. Yaklaşık 1 ay oldu açalı. Sürekli güncel ve seo kriterlerine mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyoruz.
- Günlük ortalama 100 tekil ziyaretçimiz var. Bu sayının artması için neler yapılabilir?
- Reklam konusunda 2 özel reklamımız mevcut. Giderlerimizi karşıladık bu sayede site için. Bunun dışında Google Adsense için sitemizde neler yapılabilir?
- Yerel bir site için ne gibi özellikleri site içerisinde barındırmamız gerekir? (Hava durumu, nöbetçi eczaneler vs. gibi)
- Şuan için seo paketlerinden almayı düşünüyoruz ancak 1 aylık bir site oluşumuzdan dolayı an itibari ile gerekli midir sorun teşkil eder mi?
Eksikliklerimiz hakkında ve geliştirmemiz gereken yönlerimiz hakkında bilgi yardımlarınızı bekliyoruz. Önceliğimiz site hitini arttırmak.
Site adresimiz:
www.karasulu.com
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yerel sitelerde 100 ziyaretçiniz varsa iyidir bence. Karasunun nüfusu kaçtı bilmiyorum fakat karasu dışına çıkacağını düşünmüyorum site.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Nüfus 50 bin. İnstagram hesabımızda da şuan için 700 takipçimiz var organik gerçek kişilerden.
Özellikle yaz ayı başlangıcında ciddi bir artış bekliyoruz ancak şuan için de o altyapıyı hazırlamaya çalışıyoruz. Yaz nüfusu 500-800 bin bandı arasında her yıl ve yaz başlarında internet üzerinden aranma olasılığı kuşkusuz daha yüksek olacaktır.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Bence site sade ve hoş olmuş başarılar dilerim.