lostyazilim
tr.link

Sporcu platformumuza başka hangi branşlar eklenmeli?

6 Mesajlar 553 Okunma
lstbozum
tr.link

SporcuOnline SporcuOnline Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Body & Fitness Personal Traine
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,

Elit spor topluluğu için çalışmalarımız sürüyor kısa sürede güzel yerlere geldik şuanda 4 branş olarak hizmet veriyoruz. Bunlar Body - Fitness - Muay Thai - Kick Boks ek olarak yoğun bir talep ile kilo alma verme bölgesel zayıflama bölümü eklememiz istendi. Sizce hangi spor dalları eklenirse yararlı olur ? Düşünce ve fikirlerinizi önemsediğimi belirtmek isterim. Sevgilerle İyi Çalışmalar. :confused:

Ek olarak proje ile ilgili veya içerik - tasarım ile ilgili düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. :p

wmaraci
reklam

sadrazam sadrazam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 124 / 97
  • Ticaret 8, (%100)
Bence elinizdeki kategorilerle ilgili yeteri kadar içerik girmeden yeni kategori eklemeyin hocam. sonra hangisi ile baş edeceğinizi şasırırsınız.
xFeyz

kişi bu mesajı beğendi.

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
Tasarım ve logo gerçekten güzel duruyor. Profesyonel bir görüntüsü var sitenin, umarım başarılı olursunuz, beğendim :)

• Üyelik 12.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Evet bende sizinle aynı fikirdeyim. Boş kalacaksa fazla kategorinin bir anlamı yok şuanda olan branşlarla ilgili ekibimiz bilgi sahibi antrenör ve maç hakemleri mevcut. Diğer branşlar için ilgili yeni bireyler gelirse değerlendiririz artık. :p

Ek Olarak: mts Teşekkür ederiz, güzel düşüncenizden dolayı :p
sadrazam

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur :) İsmini bu şekilde değilde sağlıklı zayıflama olarak adlandırabilirseniz evet bence de bir spor platformunda bu olmazsa olmazdır. Spor dalı olarak bu güney asya taraflarının sporları bana iyi geliyor. Ong bak filminde ki hangisiydi şu an hatırlayamadım :D

• Üyelik 12.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

erekaone adlı üyeden alıntı

Siz de çok iyi biliyorsunuz ki bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur :) İsmini bu şekilde değilde sağlıklı zayıflama olarak adlandırabilirseniz evet bence de bir spor platformunda bu olmazsa olmazdır. Spor dalı olarak bu güney asya taraflarının sporları bana iyi geliyor. Ong bak filminde ki hangisiydi şu an hatırlayamadım :D

Bölgesel zayıflama diye bir şey halk uydurmacasıdır evet. Vücut kiloyu bütün adelelerden verir. sadece karından zayıflayıp diğer yerleri kilolu olan bir kişiyle tanışmadım şuana kadar :) Ancak halk arasında yer etmiş bir terim olduğu için kullanmak istedim. Bu akşam cardio bölümünü eklemiş olurum. O filmi izlemedim ama resimlere bakıldığında muay thaiyi anımsatıyor. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.
erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al