-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Body & Fitness Personal Traine
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Elit spor topluluğu için çalışmalarımız sürüyor kısa sürede güzel yerlere geldik şuanda 4 branş olarak hizmet veriyoruz. Bunlar Body - Fitness - Muay Thai - Kick Boks ek olarak yoğun bir talep ile kilo alma verme bölgesel zayıflama bölümü eklememiz istendi. Sizce hangi spor dalları eklenirse yararlı olur ? Düşünce ve fikirlerinizi önemsediğimi belirtmek isterim. Sevgilerle İyi Çalışmalar. :confused:
Ek olarak proje ile ilgili veya içerik - tasarım ile ilgili düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. :p
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence elinizdeki kategorilerle ilgili yeteri kadar içerik girmeden yeni kategori eklemeyin hocam. sonra hangisi ile baş edeceğinizi şasırırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Tasarım ve logo gerçekten güzel duruyor. Profesyonel bir görüntüsü var sitenin, umarım başarılı olursunuz, beğendim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur :) İsmini bu şekilde değilde sağlıklı zayıflama olarak adlandırabilirseniz evet bence de bir spor platformunda bu olmazsa olmazdır. Spor dalı olarak bu güney asya taraflarının sporları bana iyi geliyor. Ong bak filminde ki hangisiydi şu an hatırlayamadım :D