-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba! Yaklaşım 3 yıl kadar önce huniliblog.com ile wordpresse geçiş yaptım ve uzunca bir süe bu adres üzerinden yazmaya devam ettim. Daha sonraları daha kişisel bir domain olan benlacivert.com adresine geçiş yaptım. Bu domaini 25 Nisan 2015 yani yaklaşık 6 ay önce aldım ve yazmaya başladım.
Konumuza gelelim, huniliblog.com'u 1,5 yaşındayken Dmoz'a ekledim ve yaklaşık 1 ay içerisinde dizine eklenmiş. Ben çok sonra "Site Analiz" sayfsına bakınca gördüm.
BenLacivert'i ise 3 ay önce yolladım, ne zaman eklendiğini hatırlamıyorum hatta başvuru yaptığımı bile hatırlamıyorum!
Eklediğim alt dizin World: Türkçe: Toplum: İnsanlar: Kişisel Sayfalar: Anonim Siteler.
Sorum şu; insanlar bu kadar sıkıntı çekerken, rüşvet teklifleri alırken benim bu kadar kolay eklememin sebebi kategori moderatörleri mi yoksa başka bir sebebi var mı?
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Belkide işini doğru dürüst az bulunan Dmoz editörleriyle karşılaşmışsınız , hakettiğinizi almışsınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hak etme gibi bir durumu değerlendirmek bize düşmez ancak artık randomize hareket ediliyor belli ki ;)
Çok rüşvet vs olayı ortaya çıktıktan sonra böyle bir konu görmek bile şasırtıcı, nazar değmesin diyelim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ne yazik ki Türklerimizin bulaştığı her işte bizi rezil etme çabaları sayesinde Dmoz Türkiye piyasasında göz ardı ediliyor. Adam akıllı işlerini yapsalar insanlar Dmozu umursar. Şuan umrumda değil kimsenin de ağız kokusunu çekemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Hak etme gibi bir durumu değerlendirmek bize düşmez ancak artık randomize hareket ediliyor belli ki ;)
Çok rüşvet vs olayı ortaya çıktıktan sonra böyle bir konu görmek bile şasırtıcı, nazar değmesin diyelim.
Katılıyorum. :) umarım bundan sonra orada olmak emek ile olur, ücret ile değil.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Peki dmoza kabul edildikten sonra dmoz editörleri çıkarma yetkisi varmı. Dmoz siteyi isterse çıkarabiliyormu? bilen varmı arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İyi birine denk gelmişiniz diyelim.Şans :D
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DMOZ belki zamanın en popüler imleme sitesiydi ancak son dönemde editörlerin adının çıkması önemini biraz da olsa kaybettirdi diye düşünüyorum.
Sitede kayıtlı olan sitelere bakın, bir çoğu aslında DMOZ şartlarında olmayan siteler ve içerik bakımından çok zayıflar.