-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar aylardır düşünüyorum düşünüyorum bi sonuca varamıyorum.Nasıl bir web sayfası oluştursam şu dönemde ilerleyen sürelerde verim alabilirim.Ne Konu üzerine kurmalıyım sizce mantıklı bir önerisi olan varmı ?
Hafiz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kısa sürede verimi aklından çıkar öncelikle sağlam verimden bahsediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kısa sürede alamayacagımı biliyorum uzun vadeli düşünüyorum fakat proje yok aklımda yanı şu devirde nasıl bir site kurabilir insan ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Öncelikle bir düşün, kendine sorular sor: Ben nelerden hoşlanıyorum, neler yapmaktan zevk alıyorum, nelerle ilgilenmek bana mutluluk veriyor. Hoşlanmadığınız bir kategoride site açarsanız, sizin siteniz de 3-4 ayı bulmadan çöp siteye dönüşecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hani şu site tutar demekle iş bitmiyor ne yazık ki eğer sitenin merkezinde sen olacak isen senin iyi bildiğin ve bunu yaparım, şundan anlarım diyeceğin bir site olmalı.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ya hangi konuda uzmansan o konuda aç yoksa ne kadar popüler konuda açsan pek işe yarayacagını düşünmüyorum.Misal ben popüler bir konum yok ama sitemden ve gidişatından gayet memnunum.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Arkadaşlarında dediği gibi hangi konuda uzmansan o konuya yoğunlaş. Diyorsan ki ''Ben her konuda az çok bilgiliyim elimden geldiği kadar yarar sağlarım'' aç bir kişisel blog sitesi en güzeli. Ama isim ve soy ismini kullanarak değil de farklı bir domain alarak kişisel blog kurmaya çalış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam kendin yastıga kafanı koydugunda hangi dalda basarılı olcagına inanıyorsan o dala muracet ed misal ben herdalda oynadım ama basarılı oldugum tek dal vardı onu simdi projeye döküyorum kolay gelsin
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önerileriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.Fakat piyasada iyi kötü yüzlerce web sayfası var benim sitem nasıl googlede yukarıya çıkacak acaba ? yani bunun yönetimi nedir ?
Ben kalecilik yapıyorum.Kaleciler adınada pek bir web sitesi yok o dalda kursam ilerlermiyim ?
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
boldfeller adlı üyeden alıntı
önerileriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.Fakat piyasada iyi kötü yüzlerce web sayfası var benim sitem nasıl googlede yukarıya çıkacak acaba ? yani bunun yönetimi nedir ?
Ben kalecilik yapıyorum.Kaleciler adınada pek bir web sitesi yok o dalda kursam ilerlermiyim ?
Öncelikle genel bir konu ("futbol" gibi) seçmemelisiniz. Bunun yerine "Galatasaray" başlığı altında paylaşım yapmanız daha mantıklı olacaktır. Sizinki de (kaleciler konusu) çok daha dar bir kesime hitap edecek yine bir anlamı kalmayacak. Tabi tercih meselesi, yine de daha iyi bir başlık seçebilirsiniz. Siteniz nasıl farkedilecek üst sıralara çıkacak? Sorusuna gelirsek kaliteli, özgün ve düzenli yazılar yazmanız, o konu için en iyi başlık ve etiketleri seçmeniz bir kaç imleme yanında sosyal medyada paylaşım yapmanız tamamıyla yeterli olacaktır hedefiniz için. Bir tavsiyem de sitenizi takip eden kitleye göre site tasarımını yapmanız. Böylelikle sitenize girenler daha uzun süreli kalabilir, tanıdıklarına tavsiye eder. Ziyaretçiniz değil de takipçiniz olur :) Umarım yardımcı olabilmişimdir.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI