-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar kendi yazdığım hikayeleri daha önceleri sattığım blogumda paylaşıyor ve gayet güzel dönüşler alıyordum. Sattıktan sonra yazmaya devam ettim fakat artık blog yazmıyorum. Şöyle ki bu yazdığım kısa hikayelerimi seslendirdim. Youtube kanalı açıp bunları yayınlamak istiyorum. Sizce tutar mı ?
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Türkiyede yeni yeni gelişen bilgi konusunda seslendirme kitleyi harekete geçirmek bir nevi youtube popülerlerimiz arasına girdi günümüzde Ruhi Çenet ve Pancar Tarlası gibi birçok kanal etkileyici sesleriyle kitleleri etkileyebiliyor ve bu işten ciddi paralar kazanabiliyorlar eğer sende bu işe adım atmak istiyorsan atacağın başlık veya konudan çok sesine özen göstermeli ve gerekirse diksiyon dersi dahi almalısın umarım başarılı olursun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tabi, konular sana bağlı istediğin ve ilgi çekici bulduğun konuları kendi sesinle yorumla ve mutlaka iyi bir mikrafon almaya çalış :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
seni alakadar etmez
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
türkçe fon müzikleri lisanslı youtubede paylaşılan müziklerden fon müziği yaparım diyorsan gir benimde aklıma gelmişti :D mikrofon halen duruyor :D
eren177
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-