Bu miilleti dolandıran bağış adında para toplayan ona buna ayağını öptüren gavs değil mi küfrederdimde neyse.
İnanın siz böyle şeylere, Allah ve peygamberinden başka herkese itimat gösterin. Din hakkında çok onuşun ama kitabınızı kur'an-ı hiç okumayın.
Puta tapar gibi şöyle **************ları yüceltiyorsunuz ve buna da müslümanlık diyorsunuz peh.
Hz. muhammed bile öldüğünden sonra kesinlikle mezarının olmamasını, çünkü tapanların olacağını düşünüp gizliliğini emirlerle koruyabilmişken sözde peygamber soyundan olduğunu iddia eden gavs denilen mahluk heryerde videolarla daha fazla bağış toplayıp insan kandırabilmek için boy gösteriyor.
Tipide tip değil evlat olsa eldivenle sevilmez.
Ek Olarak:
mavialev1 adlı üyeden alıntı
merak etmeyin ingilizce biliyorum :) asıl bazı insanlar arapça birşey duydumu dua sanıp amin diyor ve bu oran daha fazla :):):)
ümraniyede suriyelinin teki kuaför dükkanı açtı. ucuz dükkan tuttuğu için içeride wc yok. arada sırada muhabbet ediyoruz türkçe okuması yazması falanda yok.
300 metre ileride caminin wc sini kullanıyor tek başına çalışıyor. wc ye giderken gelen müşteri kapalı sanmasın diye arapça not yazıyor "tuvalete gittim gelecem" diye.
kağıt yere düşmüş bende karşıda sigara içiyorum yoldan geçen hıyarın teki aldı ekmek öper gibi öptü 3 kere alnına kyodu sonra cebine attı gitti.
güldüm bende.