lostyazilim
tr.link

Çok Güzel İLAHİ

16 Mesajlar 2.223 Okunma
acebozum
tr.link

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Konuyla alakasız olabilir ama ilahi sektörüne tamamen karşıyım. Dini kullanarak cd yapıp bunları satmak etik gelmiyor bana.

Tabi isteyen istediğini dinlemekte özgürdür.

wmaraci
reklam

Emre Emre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** V**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 40 / 36
  • Ticaret 2, (%100)
[QUOTE=byemirbyorder;1617809]Bence size yabancı bir dil oldugu için bu şeklide ön yargılı davranıyorsunuz Rack ve metal müziklerde din adına birçok hakaret ve küfürler ediliyor ancak insanlar birşey anlamadıgı için ortamda bulunup kafa sallamaya devam ediyorlar kendilerine hakaret edilen müzikle keyif alıyorlar bilmeden...

merak etmeyin ingilizce biliyorum :) asıl bazı insanlar arapça birşey duydumu dua sanıp amin diyor ve bu oran daha fazla :):):)
melankolia Caesar

kişi bu mesajı beğendi.

igunayCOM igunayCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Emi Ajans / Founder
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 142 / 141
  • Ticaret 7, (%100)
Çok sevdiğim bir ilahidir. Paylaşım için teşekkürler hocam...

Allah hepimize rahmet eylesin!

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)
Bu miilleti dolandıran bağış adında para toplayan ona buna ayağını öptüren gavs değil mi küfrederdimde neyse.

İnanın siz böyle şeylere, Allah ve peygamberinden başka herkese itimat gösterin. Din hakkında çok onuşun ama kitabınızı kur'an-ı hiç okumayın.

Puta tapar gibi şöyle **************ları yüceltiyorsunuz ve buna da müslümanlık diyorsunuz peh.

Hz. muhammed bile öldüğünden sonra kesinlikle mezarının olmamasını, çünkü tapanların olacağını düşünüp gizliliğini emirlerle koruyabilmişken sözde peygamber soyundan olduğunu iddia eden gavs denilen mahluk heryerde videolarla daha fazla bağış toplayıp insan kandırabilmek için boy gösteriyor.

Tipide tip değil evlat olsa eldivenle sevilmez.

Ek Olarak:

mavialev1 adlı üyeden alıntı

merak etmeyin ingilizce biliyorum :) asıl bazı insanlar arapça birşey duydumu dua sanıp amin diyor ve bu oran daha fazla :):):)

ümraniyede suriyelinin teki kuaför dükkanı açtı. ucuz dükkan tuttuğu için içeride wc yok. arada sırada muhabbet ediyoruz türkçe okuması yazması falanda yok.

300 metre ileride caminin wc sini kullanıyor tek başına çalışıyor. wc ye giderken gelen müşteri kapalı sanmasın diye arapça not yazıyor "tuvalete gittim gelecem" diye.

kağıt yere düşmüş bende karşıda sigara içiyorum yoldan geçen hıyarın teki aldı ekmek öper gibi öptü 3 kere alnına kyodu sonra cebine attı gitti.

güldüm bende.
melankolia Emre

kişi bu mesajı beğendi.

>/dev/null 2>&1
wmaraci
wmaraci

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

Bu miilleti dolandıran bağış adında para toplayan ona buna ayağını öptüren gavs değil mi küfrederdimde neyse.

İnanın siz böyle şeylere, Allah ve peygamberinden başka herkese itimat gösterin. Din hakkında çok onuşun ama kitabınızı kur'an-ı hiç okumayın.

Puta tapar gibi şöyle **************ları yüceltiyorsunuz ve buna da müslümanlık diyorsunuz peh.

Hz. muhammed bile öldüğünden sonra kesinlikle mezarının olmamasını, çünkü tapanların olacağını düşünüp gizliliğini emirlerle koruyabilmişken sözde peygamber soyundan olduğunu iddia eden gavs denilen mahluk heryerde videolarla daha fazla bağış toplayıp insan kandırabilmek için boy gösteriyor.

Tipide tip değil evlat olsa eldivenle sevilmez.

Ek Olarak:

ümraniyede suriyelinin teki kuaför dükkanı açtı. ucuz dükkan tuttuğu için içeride wc yok. arada sırada muhabbet ediyoruz türkçe okuması yazması falanda yok.

300 metre ileride caminin wc sini kullanıyor tek başına çalışıyor. wc ye giderken gelen müşteri kapalı sanmasın diye arapça not yazıyor "tuvalete gittim gelecem" diye.

kağıt yere düşmüş bende karşıda sigara içiyorum yoldan geçen hıyarın teki aldı ekmek öper gibi öptü 3 kere alnına kyodu sonra cebine attı gitti.

güldüm bende.

Hocam yazdıklarınızın noktasına virgülüne katılıyorum.Arapöayla ilgili olarakta facebookta bir arkadaşım arapça bir metin paylaşmış üstündede bilmem ne duası yazıyor.Google çeviride baktım ana avrat dümdüz sayıyor buda sizinkiler hesap. :D

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

mavialev1 adlı üyeden alıntı

[QUOTE=byemirbyorder;1617809]Bence size yabancı bir dil oldugu için bu şeklide ön yargılı davranıyorsunuz Rack ve metal müziklerde din adına birçok hakaret ve küfürler ediliyor ancak insanlar birşey anlamadıgı için ortamda bulunup kafa sallamaya devam ediyorlar kendilerine hakaret edilen müzikle keyif alıyorlar bilmeden...

çalan ilahi ingilizce degil siz ingilizce onaları tercih edebilirsiniz herkes kendi diline yada kendi gönlüne yakın olanıda dinleyebilir ingilizce bilmenizde sizin faydanızadır.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al