Sunucu üzerinden yönetilecektir. Online private oyunlar oynayanlar bilir , admin panelin'den yönetim sağlanacaktır. (Wordpress olmayacaktır.)
Son zamanlar'da beni keşfetmeniz ve siparişlerin artması üzerine kurumsal bir hale geçmeye karar verdim.
Projelerim'den bazıları şunlardır ;
1- E - Depo (mega.cz , mediafire gibi siteler'den çok ayrı bir sistem ve keşfedilmemiş)
2- Yazılım Deposu (Türkiye milletine özgü tamamen keşfedilmemiş bir sistemdir. Yazılımcı ve teknoloji'ye ilgisi olan arkadaşlar için bir proje)
Bunlar gibi bazı projelerimi tanındıkça ve güç aldıkça hayata geçireceğim Allah'ın (tanrı) İziniyle.
Websitem'de neler olacaktır ?
1- Müşteri paneli
Müşteriler sorunlarını , çözümlerini ve siparişlerini buradan verebilmektedirler.
Yöneticinin veyatta çalışanların Online konumlarını İzleyebilecektirler.
2- Destek talebi
Müşteriler destek talebi oluşturup online olarak bana iletebilecektirler. Bu destek talebi diğer firmaların yanı sıra extra özelliğe sahiptir. Kişisel Mobil telefonuma SMS olarak gelecektir destek talebleri (acil olanlar)
3- Müşteri Arşivi.
Müşteriler 'in sipariş ettikleri ben sağ olduğum sürece Müşteri Arşivim'de saklı kalacaktır. Diledikleri zaman onları çekebilir kullanabilir. FTP olarak indirecekler
4- Bakiye İmkanı
Müşteriler bakiyelerini saklı tutabilecektirler ve istedikleri zaman kullanabilecekler.
5- Yorum , Beğeni ve Beğenmemek ayrıcalığı
Müşteriler diledikleri çalışmalarıma ve blog haberlerime yorum yapabilir beğenebilir ve beğenmeye bilme özelliğine sahiptir.
Bu özellik Ziyaretçilerimi unutmadım elbette.... Onlar'da yorum yapma haricin'de
Beğenmek veya beğenmemek kendi takdirleriyle oylabilirler.
Bunlar gibi yüzlerce özelliği olan en geniş özellikli ve müşteriye memnuniyet sağlayan ilk kişisel grafiker websitesi sadece bende olacaktır İnşAllah (kendim bu zamana denk görmedim.)
İyi günler diler , hayırlı işlerinizin olmasını temen-ni ederim.
WEBSİTE GÖRSELİ
Not : Yabancı müşterilerimi unutmadım. Onlar için'de aynı temanın aynı bölümün İngilizce dil eklentili halinide yapacağız inşallah
uzantı örnek misali : berkaydincer.com'a girdiklerin'de ENG ve TR seçeneklerinden birini işaretliyerek devam edebilecekler.