[CENTER]Minions Paradise Android İnceleme



Merakla beklenen EA Games’in yeni oyunu Minions Paradise mobil platformlarda indirmeye sunuldu. Minyonlar filminden tanıdığımız karakterlerin yer aldığı oyun Türkçe dil desteği ile oyun severlere Ücretsiz olarak paylaşıldı.

Oyun başlangıcında kısa bir animasyon film ile hikâyeyi bize özetliyor. Phil’in sakarlığı sebebiyle arkadaşlarının tatil hayallerini suya düşüyor ve gemileri bir adaya yakın bir mesafede batıyor. Phil’e çok kızgın olan minyonlar hızla adaya doğru yüzüyor. Oda ne, adada onları bir sürpriz bekliyor. Phil arkadaşlarının gönlünü almak için adayı bir tatil merkezine çeviriyor, onların gönlünü almak için partiler düzenliyor.

Oyuna Ulaşmak İçin Tıklayın



[SIZE="4"]Oyundan Kısaca



Arkadaşlarının gönlünü almaya çalışan Phil, ilk iş olarak küçük bir bar (Tiki Lounge) inşa ediyor ve ona Phil’s (Phil’in Yeri) adını veriyor. Böylelikle maceramız başlıyor. Hemen ardından adaya ulaşmayı başaran 3 arkadaşı kızgın bir şekilde bara doğru koşuyor, neyseki Phil onlara çoktan bir şeyler hazırlamıştı ve ikram ederek onların gönlünü alıyor. Fakat bu yeterli değil, henüz adaya ulaşmamış olan diğer kankaları adaya ulaşmak üzere hepsinin gönlünü almak için bu yeterli olmayacak. Hemen yeni şeyler inşa etmeye başlamalıyız.

Bir pinyata oyunu inşa etmek fena fikir değil ha, hem eğlenceli hem de bolca şekerli, tam minyonların seveceği türden. Tabi birde parti düzenlesek fena olmaz.



Oyunda Phil karakteri dışında Kevin, Bob ve Stuart gibi bazı karakterlerde öne çıkıyor. Ama hepsinden önemlisi gerçekten harika bir görsel animasyon, seslendirme, çevre ve karakter detaylarının yer aldığı oyunda bolca eğlence bizleri bekliyor.


[/SIZE]



Kaynakça : http://www.biapk.com/minions-paradise-android-inceleme/[/CENTER]