-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar aranızda yeni olmama rağmen bu siteyi her geçen gün daha çok sevmekteyim çünkü gerek üyeleri gerek yapısı dolayı diğer forumlar gibi değil oldukça anlayışlı ve yardım sever arkadaşlarında burada bulunması beni daha çok bağlamakta. Çok site açıp kapattım fakat eğlenmek uğraşmak amaçı olduğu için seo ve kazanç haline getirmek hiç aklıma gelmemişti daha sonra bir arkadaşımın "oğlum kafayımı yedin açsana 5-10 tane blog ilgilen ver reklama" demesiyle biraz irkildim :) Bu konuda sizden fikir istiyorum arkadaşımın bahsettiği bloggerdi bir projem için vds kiralamıştım sizce kendi sunucuma bi alan adı alıp wordpress kurup oradan film, oyun, haber vs. yüksek hit getirecek bir sitemi kurayım yoksa bir kaç blogger alıp oradanmı yapayım bir ikinci konu ise ne tür kategorileri önerirsiniz sonuçta bunları reklam alıp para kazanmak için yapıyorum tavsiyeniz ne olur beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
para kazanma tek hedef olmasın kaybedersin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogger al... domain alırsın en fazla.... ben aylık +350 tl kazanıyorum... bu sitede yüzlerce wordpress vb. siteler var 100 tl'yi geçtim 50 tl bile kazanamıyorlar...doğruya doğru.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
o konu sana kalmış...ama hoşuna giden konular olursa ilgilendikçe ilgilenesin gelir..
Ek Olarak: mesela yandex türkiye blogunu satıyorum... site hazır.kurulu YandexTurkiye.blogspot.Com bakmak istersen..bundan ekmek yersin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla neresi para kazandırıyorsa onun sahibi olmak isterim açıkcası çünkü bu .com .net li domainlerden fazlasıyla hevesimi aldım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e ticarete girmek isteyen varsa arasın .yardimci olayım.arkadaşlar.05323605402 kazanmak için güzel bir yol....05323605402
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
com netinden önemlisi sitede konuyu ne yapıcaksın ona gore wordpress te bloggerda açabilirsin veya başka birşey ama bence wordpress site kur al bi domain . bloggerdada çok güzel temalar varda wordpress bayağı bi geniş bana kalırsa bloggera kıyasla ama tabi kendi hostundaykenki halini diyorum.
Konu olarakta forumda bunla ilgili bir sürü konu var gez dolas adsense konuları var para işine giriceksen ordaki konuları oku ordan fikir çıkar ona yoğunlaş