HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Wordpress bloglarımızda oluşturduğumuz yazılar için belirli bir yayınlama saati tercih etmeli miyiz? Seoya etkisi var mıdır yayınlama zamanın bilginiz var mı?
kepslook
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önemli etmenlerden bir taneside budur. Örnek ilk başladığım zamanlarda rastgele konular açardım. Fakat bir süre sonra okuldan geldiğimde bir tane (saat 4 civarı) gece uyuyacakken bir tane (gece 2 civarı) bir süre sonra google sitemi saat 4 gibi ziyaret etmeye başladı sonradan günde iki index almaya başlamıştım gece 2 civarı ve saat 4 olmak üzere
1 kişi bu mesajı beğendi.
kepslook
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyleki bir blog yazarının yazısını okumuştum. Özetle çok yazmanın önemli olduğunu değil doğru, özgün içerik olmasına özen gösterilmesini söylüyordu 1 ay siteyi boş bırakıp sonradan bir paylaşım yaptığında anlık index aldığını belirtiyordu.
Yani zaman aralığının bir önemi yok önemli olan belirli saatlerde belirli ve özgün paylaşımlar yapmak bir süre sonra hem hızlı index alır hemde görüntülemelerinizi arttırabilirsiniz
kepslook
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenin içeriği ve yaşı arttıkca zaten index alma hızıda artar. Fakat hangi saatte indexler orası tartışılır. Bu devredede belirli zaman aralığında belirli paylaşımlar yapmak 3 olur 2 olur fark etmez.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevapların için teşekkür ediyorum. Her gün 1 makaleyi saat 16:00'da yayınlanacak şekilde ayarlayacağım. Durumu 1 ay boyunca takip edip sonucu sizlerle paylaşacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-