-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hostingerde beleş xyz ler tk dan bi farkı yok :)
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu an için ücretsiz veya ucuza dağıtılıyor olabilir ama yenileme fiyatlarını görmediniz galiba. Ayrıca jenerik domain neden iş görmesin. internettenparakazanma, torrentindir, parakazan, iddaatahminleri, youtubemp3indir, responsivetema bunlar gayet güzel domainler benim gözüme takılan.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internettenparakazanma, bloggerdestek,wordpressdestek, torrentindir, iddaatahminleri bunlar her türlü iş görür de size kalmış tabiki. Malum şu günlerde insanlar internetten para kazanma derdinde oradan başlayın, sonra biraz blogger-wordpress macerasına giriyorlar oradan devam edin ^^ iddaa tahminleri ve tor rent sana kalmış uğraşabilirsen geri dönüşü iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
vallaha süper domainler bende win aldım 3 5 tane böyle jenerik ama sana tavsiyem blogger ile ilerle ac hepsine bloggerdan site gir günde 2 şer yazi damlaya damlaya göl olur misal eni sonu getirir gelir ben mesela bunlari aldm zamanla projelendireceğim.
canlimacizle. win
ligtvizle. win
oyunindir. win
apkindir. win
dizifilm. win
programindir. win
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Hocam elinizde güzel, iş görebilecek domainler var.. İyi proje ile güzel yerlere gelebilir.