kolay gelsin hocam o zaman bence geç olsun bizim olsun derseniz sıfırdan bir site açın 1 ayda kendini göstermesi lazım aylık 450 tl editör parası ayırın günde 3 makale yazsın 300 kelimelik 100 kelime 1 tl alıyorum (270 tl ayda ) 2. editörde 300 kelimelik günde 2 yazı girsin (180 tl ayda ) sizde günde 300 kelimelik 3 yazı girin.Site hosting domain tema ya ilk ay için 500 tl ayırın script kodlatmayın wordpress tema alın alastrydan 16 tlye alık hosting var onu alın sonra site gelirine göre yıllık alırsınız domainide 20 tlye aldınız sayalım 36 tl geri kalan paraya seo uyumlu bir tema yaptırın temaya sonradan çalışma gerek kalmasın hız çalışması gibi. Ne para gitti şimdiye kadar 950 tl. 2 bin tl de seoya 2 bin tlde reklama ayırın ilk bu sizi idare eder. Bu şekilde bence ilk ay 300 tl civarı gelir alabilirsiniz günde 8 makale girilmesi ve yapılan reklamlar hızlı ilerlemesini sağlayacak
Üstadım editor konusunda sıkıntımız yok ama bu tarz bir site düşünmüyorum...
Ek Olarak:
Bu neden proje sunumunda hep internet alanına hitap eden kaynaklar mevcut ? Bu gün reel de 10.000 tl'ye neler yapılır garanti olan nedir bunu önermek gerekir diye düşünüyorum.
Size önerim; aile bireyleriniz ile oturup, sizin için en ideal olan bir iş kurmak :) bu devirde 10.000 tl pek birsey değilse bile bir yerden başlamak için uygun bir miktar :)
Size önerim; aile bireyleriniz ile oturup, sizin için en ideal olan bir iş kurmak :) bu devirde 10.000 tl pek birsey değilse bile bir yerden başlamak için uygun bir miktar :)
Üstadım reeldeki tavsiyelere de açığım. Ailem ve baglantilarimdan dolayi sebze - meyve komisyonculugu da dusunuyorum...
Ek Olarak: Mesaj yazan, ilgi gosteren bütün arkadaslara tesekkur ederim :)
Bu arada Gazi Universitesi - İng İsletme öğrencisiyim. Bundan dolayi ticari is dusunuyorum.