lostyazilim
tr.link

Warez bir Temanın İçinde Virüs Var Mı Yok Mu Nasıl Anlarız?

31 Mesajlar 3.499 Okunma
lstbozum
tr.link

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
Sisz istiyorsunuz ki mükemmel bir sitem olun oradan gelir elde edeyim ama cebimden beş kuruş çıkmasın. Bi tema okadar etmiyorsa oturun kendiniz yazın. Bence bazı temalar o fiyatın çok daha fazlasını hak ediyor. Yani demem o ki ucuz etin yahnisi yenmez.
Ecancan Dorebar xXx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

Sisz istiyorsunuz ki mükemmel bir sitem olun oradan gelir elde edeyim ama cebimden beş kuruş çıkmasın. Bi tema okadar etmiyorsa oturun kendiniz yazın. Bence bazı temalar o fiyatın çok daha fazlasını hak ediyor. Yani demem o ki ucuz etin yahnisi yenmez.

Hocam tema pahalı değil, bizim Türk lirası değerini kaybettiği için bana pahalı geliyor anlatabiliyor muyum? Üstte ki mesajda bunu vurgulamak istedim.. Bende para olsa gidip alırım. Hem içim rahat olur bu benim açımdan da iyidir ama param yok. Ve ben korsan kullanacağım. Bir süre sonra elime para geçtiğinde gerekirse satın alırım. Bana laf iğneleme lütfen hocam.
Senin emek anlayışın sadece kendi ilgi duyduğun alana işlemesin o halde. Ben eminim ki korsan film izliyorsunuzdur. Korsan film de izlemeyin madem burada korsan kullanıldığı için laf ediyorsanız.

ovelibudak ovelibudak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ------
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 384 / 265
  • Ticaret 2, (%100)

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

Duygularıma tercüman oldunuz teşekkürler :D
ovelibudak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Ustam ben de bir tema alacağım ama 400 lira falan. Eklentilerle 600 liraya gelecek bana. Şimdi bu temayı önce denemek istiyorum. İstediğim performansı verirse paraya kıyıp alırım. Yani warez tema olayına bakışım bu. Diğer yandan sana katılıyorum. Hangi konuda ?

Burada film sitesi açmak neyse warez tema kullanmak da o. Ha dediğim gibi para olunca siteye kafam yatınca zaten alacağım. Ama korsan film izleyip sonra da sinemada izlemez kimse değil mi :)

Ustam en basit yöntem şu gibi:

notepadd ile açıp belgelerde belli kelimleri arayabilirsin. Hani link falan koydularsa mesela onu bulursun. Sonra temayı kurup online virüs programları var.

Gelişme olursa beni de haberdar et ;)
CivanDemir

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
Unutmadan yazayım 300 küsür filmden oluşan orjinal bir film koleksiyonum var hocam, elimden geldiğince de sinemaya gidip filmleri izlemeye çalışırım.

Ayrıca bu düşünce tamamen yaptığınız şeyi illegalleştirmektir. Olağan dışı olan bir durumu olağan gösterme çabasıdır. İyi forumlar.

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)

Unutmadan yazayım 300 küsür filmden oluşan orjinal bir film koleksiyonum var hocam, elimden geldiğince de sinemaya gidip filmleri izlemeye çalışırım.

Ayrıca bu düşünce tamamen yaptığınız şeyi illegalleştirmektir. Olağan dışı olan bir durumu olağan gösterme çabasıdır. İyi forumlar.

300 adet orjinal film arşivinin bulunması güzel bir durum ama bu hiç korsan film izlemediğin anlamına gelmiyor. Bak sende diyorsun "elimden geldiğince"...

Ben burada illegal şeyi legal göstermeye çalışmıyorum. "Elimden geldiğince" legal ürün kullanırım.
ebubekiragbaba

kişi bu mesajı beğendi.

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Hocam yanlış anlaşıldıysam kusura bakma sana yönelik yazmadım. Genel konuştum. Warez tema ile para kazanılamayacağını biliyoruz da, aylığımızı bir temaya gömmeden önce performansa bakıyoruz işte. iyi forumlar.

orknark orknark İzmir Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Reklam Ajansı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 886
  • Beğeniler 66 / 151
  • Ticaret 2, (%100)
yav aylık 300 400 tl geliri olan öğrenciler var bi ton bu işleri yapan eklenti falan filan bi ayını veremiyosun her zaman yani öyle . 80 dolar 80 tl olsa okey alırsın ama ciddi ciddi kullanmıcaksan bi sitede kolay kolay alınmıyor.

Bu arada bende temanın admin klasörüne gir orda oluyo linkler falan genelde style css de oluyor ama js kodları pluginleri ayırabilcek kadar pro degilim muhtemelen onlardada vardır bi olay

oktayt oktayt İş olsun işte Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Bilişim/İnternet
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 408
  • Beğeniler 93 / 93
  • Ticaret 34, (%100)
Yüzde 70i js lerin içinde (custom.js main.js) yada function.php de olur eğer biraz acemi ise header yada footer.php ye ekler ama siz değil kimse kolay kolay bulamaz zaten bulup çıkartırsanız temaların büyük bir bölümü çalışmaz adamlar babasının hayrına kırıp dağıtmıyor. Onun yerine wordprressin sitesinde çok güzel temalar var onları editleyip kullanabilirsiniz.

Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al