-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sisz istiyorsunuz ki mükemmel bir sitem olun oradan gelir elde edeyim ama cebimden beş kuruş çıkmasın. Bi tema okadar etmiyorsa oturun kendiniz yazın. Bence bazı temalar o fiyatın çok daha fazlasını hak ediyor. Yani demem o ki ucuz etin yahnisi yenmez.
4 kişi bu mesajı beğendi.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam ben de bir tema alacağım ama 400 lira falan. Eklentilerle 600 liraya gelecek bana. Şimdi bu temayı önce denemek istiyorum. İstediğim performansı verirse paraya kıyıp alırım. Yani warez tema olayına bakışım bu. Diğer yandan sana katılıyorum. Hangi konuda ?
Burada film sitesi açmak neyse warez tema kullanmak da o. Ha dediğim gibi para olunca siteye kafam yatınca zaten alacağım. Ama korsan film izleyip sonra da sinemada izlemez kimse değil mi :)
Ustam en basit yöntem şu gibi:
notepadd ile açıp belgelerde belli kelimleri arayabilirsin. Hani link falan koydularsa mesela onu bulursun. Sonra temayı kurup online virüs programları var.
Gelişme olursa beni de haberdar et ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Unutmadan yazayım 300 küsür filmden oluşan orjinal bir film koleksiyonum var hocam, elimden geldiğince de sinemaya gidip filmleri izlemeye çalışırım.
Ayrıca bu düşünce tamamen yaptığınız şeyi illegalleştirmektir. Olağan dışı olan bir durumu olağan gösterme çabasıdır. İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yav aylık 300 400 tl geliri olan öğrenciler var bi ton bu işleri yapan eklenti falan filan bi ayını veremiyosun her zaman yani öyle . 80 dolar 80 tl olsa okey alırsın ama ciddi ciddi kullanmıcaksan bi sitede kolay kolay alınmıyor.
Bu arada bende temanın admin klasörüne gir orda oluyo linkler falan genelde style css de oluyor ama js kodları pluginleri ayırabilcek kadar pro degilim muhtemelen onlardada vardır bi olay
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Yüzde 70i js lerin içinde (custom.js main.js) yada function.php de olur eğer biraz acemi ise header yada footer.php ye ekler ama siz değil kimse kolay kolay bulamaz zaten bulup çıkartırsanız temaların büyük bir bölümü çalışmaz adamlar babasının hayrına kırıp dağıtmıyor. Onun yerine wordprressin sitesinde çok güzel temalar var onları editleyip kullanabilirsiniz.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır