Ben profesyonel anlamda olmasada online - offline bir çok oyun oynamış/oynayan/oynamaya devam edecek bir oyuncuyum. Ve gerek yurt içi gerek yurt dışı oyuncularla da tanışmaya istekli bir insanım. Buraya kadar facebook/twitter v.s yeterli ama aklımdakiler şunlar:
[*]Kişisel progil olmayacak, profiller facebooktaki sayfalar gibi olacak. Beğendiği kişi sayısı gözükmeyecek, yalnızca o sayfayı beğenen sayısı gözükecek.
[*]Gönderi türlerinde videolar başta olacak yani, videoların öne çıkarılması amaçlanacak.
[*]Twitch ya da diğer canlı yayın platformlarını bağlayabileceği bir paneli olacak ve profilinde bir sekme gibi görünecek.
[*]Özel mesaj olduğu gibi, "chat odası" gibi bir oluşum olacak. Herkes ortak konuşamayacak ama herkes istediği kadar chat odası oluşturabilecek, chat odasına dahil olabilecek.
[*]Oyunlar kategorileştirilecek ve her oyunun haftada bir değişen "Yıldızı" olacak. Aynı kişi üst üste yıldız olamayacak.
[*]Videolar kendi sunucusunda barınmayacak, her üye kendi oynatıcısını seçebilecek (tabi bu seçenekler sistem tarafından belirlenecek). Bütün videoları seçtiği player üzerinden izleyecek. Böylece YouTube izlenme sayısını da arttırabilecek.
[*] Oyun API'leri kullanarak, oyuncular oyunlardaki ya da platformlardaki aktivitelerini siteye aktarabilecek.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) Benim yapmama sebebim, basit: kodlama falan bilmiyorum :D Eğer aklına yatan olupta bunu yapmak isterse, benide onursal üye falan yapsın hayrına bana yeter :D Bir de tavsiye yapmak isteyenlere; yurt dışı odaklı çalışın. Yapmaya karar verirseniz, fikri anlamda katkıda bulunmaktan zevk duyarım :)