ifsateam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım - Web Tasarım - Wordpr
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle hayırlı geceler bu sene lise4 öğrencisiyim ve martta ygs sınavım var.
suan okudugm bölüm bilişim teknolojileri - web prgramlama , php,asp.net,html,css,photoshop,acces,sql,flash,dreamwever gibi konuları gördük. ben bu alanda ilerlemek istiyorum. üni tercihimde bilgisayar programcılığını mı seçmeliyim, seçen okuyan tavsiyesi olan varmı ?
sadece ygs yeterli mi ?
2 yıllık devlet okuma hakkı veriyor, iki yıllık devlet 2 yıllık özel okusam 4 yıllık üni mezunu olurmuyum ?
google a neden yazmadın gibi yanıtlar gelmezse sevinriim, yazdım , burayada yazmak istedim.
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
2 yıl oku ondan sonra Allah Kerim çalışırsın dgs ye, kazanırsın okursun bil. müh. yeterki çalış iste.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Satınalma
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şu an ki egitim durumundan pek haberdar degilim benim zamanımda katsayı vardı meslek lisesinden 4 yıllık fakülteye geçemiyorduk, dedigin 2 yıllıklara gittik bi işe yaradımı dersen bana sorarsan hem vakit hem para kaybı ardından aöf le bitirdim 4 dü. özel üniversitede yatay geçiş diye bir şey yok varsada derslerin tamamının tutması lazım tutmaz alttan ders alırsın yine 4 yıl okuturlar.
eger bilgin yeterli seviye ye geldi ise uzmanlaşmak istedigin konuyu seç (tasatım, yazılım, modelleme, vb.) bilginin üzerine bilgi katabilecegin yurt dışı kursları incele hiç vakit kaybetme türkiyede ingilizcen olsun bilgisayar işi ile ugraşmasan bile her yerde iş bulursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
2 yıl özel sonra 2 yıl devlet yanlış anlamadıysam dediğini olmuyor öyle.
Sen sınava girme bile, myo'ya git direk. Sonra dgs ile 4'e tamamla. Son senende bi ygs hazırlığı daha yap grafik vesaire üzerine olsun 6 yılda çift diploma müthiş olur, hem okulun tadına varırsın hemde elin sağlam olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Evet, sınava girmedin diyelim. Kavram MYO gittin diyelim İstanbul'dan örnek verdim. 2 yıl bilişim üzerine okudun, 2. yılıın sonunda DGS ile +2 daha kazanıp Lisans programını tamamlayabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mücadele
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Kardeşim Ben bilgisayar programcılığı okuyorum. Eğer puanın yetiyorsa direk yazılım müh. oku derim. Yetmez ise benim bölüme gel. Oku bitir dgs'ye gir lisansını tamamla .
Ama her şey emek ister :)
Bu arada 2 yıllık'a ygs yeter. 4 yıl istiyorsan ygs lys lazım.
Evet bitirirsen olursun :) ama bu konular yazılımcının işidir.
ifsateam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım - Web Tasarım - Wordpr
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilgisayar programcılıgı 2 yıllık diye duydum, 2 yıl sınavsız hakkımı kullandıktan sonra 2 yıl daha dgs ile kazanıp 4 yıllık tamamlayabileceğimden eminmisiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-