dadaskral adlı üyeden alıntı
kardeş sana tavsiyem albümleri 320kbps kalitede paylaşman.Sitene göz gezdirmedim hangi kalitede paylaştığını bilmiyorum ama kaliteli müzik bulmak isteyenler sana başvurmalı yani :) Her zaman aradığım tarz bi steydi onu da yapmışsın.İhtiyacın olan çok fazla şarkıcıyı eklemek.
kaliteli indirmeye çalışıyorum hocam ^^ teşekkürler yorumunuz için tasarım biraz kötü fark etmişsinizdir paralı tema arkadaş verdi ama kötü yine de :D
Ek Olarak:
KadirHameş adlı üyeden alıntı
hocam 1 numara oomanı canı gönülden isterim siteni seviyorsun belli lakin azıcık paraya kıy simdi kendine güzel bir tema al ve sitenin görselini öyle bir degitirki ben öbür girdigimde sitendeçok degişiklik olmus diyeyim 1. numara olabilmek için önce gösterişe öenmvereceksin yani site dzaynına sonra devamı gelir
parayı kıyıyorum hocam siteyi hızlandırdım bende tak diye açılıyor 160 tllik host aldım gerçekten çok güzel ilgileniyorlar girenler memnun ama niye kötü yorumlar geldi anlamıyorum.
Ek Olarak:
katilcenin adlı üyeden alıntı
Üstteki adsense reklamının boyutunu otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Mobilden girince üstteki adsenseden dolayı baya kötü bir görünüm çıkıyor.
ayarlıcam hocam notlarda var :)
Ek Olarak:
Mertr35 adlı üyeden alıntı
site ciddi anlamda yavaş heleki benim gibi AKK'yi doldurmuş biri için ölümcül derecede,
ayrıyettende siteye girdiğimde footer kısmındaki giriş kayıt ol bölümünü apayrı duruyo onlarıda düzeltirsen daha iyi olacağına inanıyorum
hocam tema yeni o önceki temada vardı kayıt ol ve giriş onu yana taşıcam :)
Ek Olarak:
tzengin adlı üyeden alıntı
Site yerleşiminiz "son yazılar" alanı dışında iğrenç duruyor. Birazcık tasarımla ilgilenmenizi öneririm.
hocam 10-20 tema değiştirdim resim boyutu veya kategoriler hiç hoşuma gitmedi en uygunu bu oldu bi etkinlik yapmıştım tema ile ilgili %80 onay geldi ama herkes kötü diyor.
Ek Olarak:
sitenin %80 %90ı amerikadan girmeye başladığından beri gif atmaya başladım türkiye den pek ilgi gelmedi açıkcası. 6k kişiden 60-70i Türk.
Ek Olarak:
katilcenin adlı üyeden alıntı
Üstteki adsense reklamının boyutunu otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Mobilden girince üstteki adsenseden dolayı baya kötü bir görünüm çıkıyor.
ayarlıyordum zaten hocam okul var diye ilgilenemedim normal boya çektim :)