Merhabalar, aşağıdaki örnekte göstermiş olduğum gibi böyle birşey nasıl yapabilirim ? İnternette olan tc kimlik sorgulama gibi şeyler var. örneğin ad soyad dogum yılı ve tc kimlik no giriyosunuz doğru olup olmadığını gösteriyor. Benim ise TC kimliği girdiğinde isim soyisim cinsiyet ve doğum tarihini getiren birşey olması. Bunu bi yerde gördüm. Aşağıdaki görüntüden anlıyacaksınız.Nasıl yapabiliriz?
Merhabalar, doğrulama istemiyorum. TC kimlik numarasını yazıp sorgula dediği an Nüfus müdürlüğünden verileri çekip gerekli alanlara yazdırıcak. Attığım ekran görüntüsüne bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. TC NO = Sorgula
Çıkacak veri : ad soyad , doğum tarihi, cinsiyet v.b
Merhabalar, doğrulama istemiyorum. TC kimlik numarasını yazıp sorgula dediği an Nüfus müdürlüğünden verileri çekip gerekli alanlara yazdırıcak. Attığım ekran görüntüsüne bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. TC NO = Sorgula
Çıkacak veri : ad soyad , doğum tarihi, cinsiyet v.b
İsteyen herkes çekemiyor,büyük bir ihtimalle. Bazı sigorta,sağlık v.b kuruluşlar kullanmakta böyle sistemi. Tc ni gir, adın soyadın v.b bilgilerin ortaya çıksın.
İsteyen herkes çekemiyor,büyük bir ihtimalle. Bazı sigorta,sağlık v.b kuruluşlar kullanmakta böyle sistemi. Tc ni gir, adın soyadın v.b bilgilerin ortaya çıksın.
isteyen herkes çeker sadece gerekli bileşenler ve şartlar uygunluğu kontrol edildiğinde bilgiyi verir