-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
erdalgozum adlı üyeden alıntı
Güzel düşünce. Mesela nasıl?. Madem üzerinde tartışıyoruz. Bunu örneklendirelim. Güzel olur. Örneğin hologram teknolojisi kullanılıp 3 boyutlu sunulabilir görüntüler. Tam anlamıyla görmek istediğiniz yerde bulunuyormuş gibi izleme yapabilir her detayı ayrı ayrı görebilirsiniz. Elbette düşündükçe farklı boyutlara gelebilir. Buda çok güzel olur. Teknoloji önümüzdeki kısa zaman içinde çok daha farklı boyutlara ulaşacaktır.
Aynen söylediğiniz gibi yapılabilir. Daha çok araba çıkartılıp yada daha çok ayrıntıları görebilme şansı verebilirler.Daha sık güncellemeler yapılabilir.Birde geçmişe dönük aynı şekilde görülme yapılabilir ? Eskiden bu evin yerinde ne vardı vs gibi. Daha çok şey eklenebilir aslında ,onlarda bunun farkında ve zamanı gelince yapıcaklardır fazlasıyla.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
erdalgozum adlı üyeden alıntı
Bak düşününce ortaya değişik güzellikte fikirler çıkıyor. Ciddi anlamda bu konudaki düşünceler projelendirilip google ilede paylaşılabilir. Tabiki zamanı gelince bunlar ve ekstralar belki şimdi düşünülmeyen farklı yeniliklerde yapılacaktır. Daha önce vurguladığım gibi teknolojik gelişmeler hayatı kolaylaştırma adına önümüzdeki zamanlarda çok daha farklı yeniliklerle karşımızda olacak. Bambaşka projeler var hazırlık aşamasında olan. Hepsini görecez inşaAllah.
Bizim düşündüklerimizi ve daha fazlasını google zaten biliyordur bence kafamıza yormaya gerek yok onlar zamanı gelince yaparlar.Çünkü google'de çalan eleman sayısı vs fikir üreticileri fazlasıyla mevcut :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bir şey sormak istiyorum bu özelliği ben 3 yıl öncesinde falan da görmüştüm şimdi her yeri mi eklediler anlamadım tam olarak
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Street wiev türkiyenin hangi noktalarında mevcut çoğu yer açılmıyor ?