-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Smf kurdum ama sonradan farkettim ki seo konusunda smf çok zayıf. Ve şu başlık sorununu da yapamadım henüz. Ve Mybb mi kursam diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar hangisi daha iyi? Diğer forum scriptlerinden de fikir verebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
SMF cok uzun zamandir forumda kullaniyorum ve seo konusunda sikinti yasamadim; mybb geçmeyi de düşünmedim. Ancak ücretli bir sistem düşünürsem xenforo odaklıyım :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben şahsen MyBB öneririm. Bizzat kendi sitemde kullanıyorum, hem desteği çok teması bol yani anlayacağın hızlı destek ve çeşitlilik MyBB'de. Ayrıca SEO eklentisi bulunmakta ve çok yararlı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
mstfaclk adlı üyeden alıntı
Ben şahsen MyBB öneririm. Bizzat kendi sitemde kullanıyorum, hem desteği çok teması bol yani anlayacağın hızlı destek ve çeşitlilik MyBB'de. Ayrıca SEO eklentisi bulunmakta ve çok yararlı.
Kaynak kullanimlari açısından nasıl peki tecrubeli biri olarak fikrinizi alabilir miyim? Anlık ne kadar hit kaldırabiliyorsunuz ve hangi sistemde run ediyorsunuz?
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kaynak kullanımları normal; Ne aşırı ne de az. Anlık olarak 5k hit dün itibariyle sitemde kaldırdım.
1 kişi bu mesajı beğendi.