-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar yaşanılan bir sorun diye buraya açmaya karar verdim. Beni tanıyanlar vardır elbet sitemde mp3 müzik indirilebiliyor gayet hoş bir site. Ama burada ki bazı ahlaksızlar yüzünden siteyi müzik dinleme ve lyrics sitesi yapmayı planladım. Evet biliyorum yasa dışı adsense falan zor ban gelebilir. Ama hayallerim ile oynayanlar için çok teşekkür ediyorum..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Telif hakkı olan müzikleri ücretsiz indirebildiğin bir site yapmak hiç ahlaksızlık değil zaten :) emeğe saygı adam uğraşmış çalmış siz de ondan mı çalıyonuz ayıp lan :)
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Birileri o şarkıları yapmak için emek vermiş, uğraşmış... O şarkılara verdiği onca emek ile para kazanıyorlar... Sende bu şarkıları ücretsiz olarak indirildiği bir site yapmışsın.. Ve buna hayallerim diyorsun... Ne zamandır insanların emeklerini çalmak hayal oluyor diye soramadan edemeyeceğim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arkadaşın kankası tüm site içeriğini botla çekip adsense alamıyorum diye isyan eden adam.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bir çok kişi aferin yaparsın dedi belki görmüşünüzdür biri kötülediği zaman topluca neden öyle yapıyorsunuz anlamış değilim..
Ek Olarak: satışı olmayan albümleri atıyordum belki görmüşünüzdür eski albümler 2000-2010 falan illa düşer internete öyle değil mi sizde indiriyorsunuz dur elbet ben siteye atınca suç siz indirince eyvallah yazıklar olsun be. sanki siz dört dörtlük site yapıyorsunuz da gelip bana laf ediyorsunuz. YAZIKLAR OLSUN.
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Warez işine giriyorsan ağlamayacaksın. Ağlayacaksan wareze girmeyeceksin.
>/dev/null 2>&1