lostyazilim
tr.link

Bıktım artık. (konu yanlış yerde sanırsam)

14 Mesajlar 2.072 Okunma
lstbozum
tr.link

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)

murattorlak adlı üyeden alıntı

hocam haklı evet tamam şarkı paylaşımında bulunuyorum ama sitede onca insan var onca makale yazı var onlar da yapıyordur %50 si falan benim deyip geçiyor hiçbiri söylemiyor aldığını bende açabilirdim başka tür de site bende söylemeyebilirdim daha çok içimde kalırdı be hocam. Tamamdır wareze giriyor ama para çalmıyorum hak çalmıyorum zaten yürürlükten kalkmış şarkılar. Geçen hafta çıkan Adele hello şarkısını paylaşsam 1000 kişi gelirdi öyle değil mi ?

Canım kardeşim, bak geçtim bu yoldan imzamda ki site radyo sitesiydi, her ne olursa olsun Warez bir şekilde sizin ki gibi platformlardan indirdiğim müzikleri çalıyordum sitemde, noldu adsense alamadım, ağlamak yerine gittim bütün radyo kodlarını kaldırıp blog sitesine çevirdim sitemi. Gerek yok yani.

wmaraci
reklam

murattorlak murattorlak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 12 / 15
  • Ticaret 5, (%100)

artizfm adlı üyeden alıntı

Canım kardeşim, bak geçtim bu yoldan imzamda ki site radyo sitesiydi, her ne olursa olsun Warez bir şekilde sizin ki gibi platformlardan indirdiğim müzikleri çalıyordum sitemde, noldu adsense alamadım, ağlamak yerine gittim bütün radyo kodlarını kaldırıp blog sitesine çevirdim sitemi. Gerek yok yani.

hocam üzüntü değil toplumun düzgünce karşılamaması biri de demedi ''warez kötü başka platforma geç'' diye herkes bi laf sokma çabasına girdi yukarıda gördüğünüz gibi.. O kadar film sitesi gördüm ne güzel karşılıyorlar bize gelince laf sokma çabaları falan herhalde yaşımız küçük diye bu muamele.

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)
Yahu kimse kimseye laf sokmuyor. Film siteside warez adamlar napiyor gidiyor kumar reklamı alıyorlar adsense falan uğraşmıyorlar senin sitene tam olarka ne oldu?

Adsense den mi banlattırdılar seni?

>/dev/null 2>&1

murattorlak murattorlak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 12 / 15
  • Ticaret 5, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

Yahu kimse kimseye laf sokmuyor. Film siteside warez adamlar napiyor gidiyor kumar reklamı alıyorlar adsense falan uğraşmıyorlar senin sitene tam olarka ne oldu?

Adsense den mi banlattırdılar seni?

hocam adsense vardı kabul edildi falan dedi reklamları koydum 1 haftaya çok tıklamadan kapatıldı diye mail aldım ben hiç tıklamadım bi de. Kategoriyi değiştiriyorum şimdi bakımda sayfa. Müzik dinleme sayfayı yapacağım o da wareze girmez demi ? Ünlüler ile ilgili haberler ws.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al