-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Merhaba film fragmanlarını, dizi fragmanlarını veya dizileri, filmleri youtubeden indirip tekrar youtubeye yüklersek ve embed kodlarıyla siteye çekip yayınlarsak suç unsuru olmuş olurmu ? Yada siteye eklediklerimizi diyebiliriz ki kendi sunucumuzda yer almıyor. Ama peki ya Youtubeden indirip kendi kanalımıza yükleyince suç unsuru yaratırmı böyle birşey den dolayı başına iş gelen varmı ?
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
sanırsam kendi sitenizde bulunmazsa suç teşkil etmiyor ruşça bir site vardı oraya yüklebiyordu genelde
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başkasının videosunu indirip tekrar yüklediğiniz zaman youtube bunu anlıyor ve yayınlamıyor. Bildiğim kadarıyla sadece siz görebiliyorsunuz. O yüzden boşuna uğraşmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben windows mağazasında filmleri tanıttım açtığım film fragmannı algışadı ve telif olduğunu söyledi videoyu mecburen sildim. Böyle bir şeyi asla önermem. Kendi içeriğiniz olsun. Hem diğer dünya içinde önemli bir konu.
Filmi bilerek kaydetmedim böyle bir şey olacağını bile bilmiyordum sadece mağazayı tanıtıyordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
para kazanma açık değilse sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben istediğini yükle film falan olmadıkca youtube bi sey demiyodu