lostyazilim

Mobil Uygulamalar Nasıl Yapılır

17 Mesajlar 1.825 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AtaturkunAskeri AtaturkunAskeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)
Önce php sonra java sonra android öğren kimsenin dediğine bakma otur aklına her geleni yaz iki sonra bir şirkete girersen o aklına her gelen sorunlar senin avantajın olur

wmaraci
reklam

mstfaclk mstfaclk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 12 / 38
  • Ticaret 6, (%100)
O zaman sıkıntı yok :) Boş yere üzülürsün , boş yere zaman kaybın olur diye dedim ben. Öğrenmek içinse sonuna kadar devam et :) Yazdıklarıma dikkat edebilirsin, temel programlar ve dillerden bahsettim.

İyi günler...

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
Java birçok yerde işini görür diye düşünüyorum. Pc, web, mobile. Her yerde mutlaka java ile ilgili bir şey bulunuyor.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com

muzo06 muzo06 Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ticaret Erbabı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 85 / 44
  • Ticaret 8, (%100)

mstfaclk adlı üyeden alıntı

Hocam hiç başlamayın derim. Tabi eğer arkanızda uygulamanızı binlerce kitleye ulaştırabilecek bir yayımcı yoksa. 3 adet oyun yayınladım ama hiçbiri yer görmedi. İndiren kullanıcılar oyunu çok beğendiklerini söylediler, yani oyun kötü değildi ama belirli bir kitleye ulaşmadan yayınlamak çok mantıksız. Zaten çok küçük paralar dönüyor, reklamdan çok az kazanırsınız.

En mantıklı kazanma yöntemleri ücreti satma ki bunu yapmak için 50k indirilmiş bir ücretsiz uygulamanız olması gerek, 2. yöntem isi uygulama içi ürün satma bu da belge vs. gerektiriyor.

Bu yazdıklarımdan sonra ille de bakacağım diyorsan şöyle bir sıralama yapayım(program);

1- Game Maker Studio: Hiç kod yazmadan oyun yapabilirsin, kaynak düzeyi orta.
2- Unity 3D: C# veya Java bilmiyorsan kesinlikle uzak durmalsını, en kaliteli oyun motorudur ama kesinliki bir kodlama diline hakim olmalısın. En çok kaynak da bunda vardır.

Kodlama dili olarak:

1-C#
2-Lua
3-Java
4-C++

ile oyun kodlayabilirsin. Bunlardan en az birine hakim olmalısın. Lua hakkında çok az bir kaynak vardır hatta hiç yoktur ama en kolay dil odur.

Ben sana C# öğrenmeni tavsiye ederim. E kitaplar vs. satılıyor kesinlikle al ve bol bol video izle.

Ohh sonunda bitti. Konuyu görünce seni geri çevirmek adına bu kadar yazma gereği duydum.

Kolay gelsin...

Hocam on numara yazmışın. Benim sorumda websitem var wordpress responsive hemde. yani mobilden siteye girdiğimizde m.sitem.com şeklinde oluyor herneyse sitem için bi uygulama yapsak nası olacak bide onu açıklayabilirmisin zahmet olmazsa

Esenlikle Kalın..
wmaraci
wmaraci

mstfaclk mstfaclk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 12 / 38
  • Ticaret 6, (%100)
Teşekkür ederim. Bunu forumlarda(wmaraci,***) yapan arkadaşlar çok var. Direk sitenizi gömüyorlar uygulama içine. Daha önce hiç yapmadım ama bu aralar bu istekler arttı. Biraz öğrenmeye bakacağım yapabilirsem birkaç güne mesaj atarım size.

Ama dediğim gibi bunu ücretli yapan arkadaşlar var forumda. Ama ben eğer çok tutmuş bir siteniz yoksa tavsiye etmem. Özellikle Google Analytics den takip edin sitenizi hatırı sayılır derecede bir kitle mobilden takip etmiyorsa boş yere yapmayın. Zaten siteniz m.siteadı.com şeklinde uyumluysa sıkıntı da olacağını sanmam.

Ama diyorsanız ki benim kullanıcılarımın bir kısmı mobilde. O zaman dediğim gibi bunu yapan arkadaşlar mevcut yaptırmanız da ( kullanıcı sayınız fazla ise ; mobil) yararlı olur.

Uygulamayı yaptırdıktan sonra 25 dolara hesap almak istemezseniz ( yayınlamak adına ) kendi hesabım üzerinden yayınlarım uygulamanızı.

Ha birde son olarak sakın bu appgeyser falan çıkmış, bedava kodlama bilmeden yaptırıyorlar asla ve asla yaptırmayın ve yayınlatmayın! Kesinlikle ve tamamen sizin zararınıza olur böyle sitelerle yapılacak işler değildir.

Yine de merak ettiğiniz birşey olur sa özel mesaj atabilirsiniz. Arkadaşın konusunu yeterince işgal ettim :)

rshcoosl rshcoosl Yazılımcı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 31 / 39
  • Ticaret 26, (%100)
Ben yapıyordum bi süre ara verdim.
Sohbet tarzı bir uygulama için bir web dili (php, asp, asp.net gibi) ve bir de veritabanı (mysql, mssql gibi) öğrenmeniz şart. Bunun haricinde android bir uygulama için java öğrenmelisiniz.

Ben editör olarak eclipse kullanıyorum. Kolay birşey değil. Eğer programlama konusunda bir bilginiz yoksa önce programlama mantığını öğrenmek amacıyla daha basit platformlarda çalışın.

omerenes omerenes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 93 / 127
  • Ticaret 9, (%100)
Android studio bayağa zor J# bilmeyenler için ama unity videoları var onları izleyerek yapabilirsin bilgin olmasada.

Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al