-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Önce php sonra java sonra android öğren kimsenin dediğine bakma otur aklına her geleni yaz iki sonra bir şirkete girersen o aklına her gelen sorunlar senin avantajın olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
O zaman sıkıntı yok :) Boş yere üzülürsün , boş yere zaman kaybın olur diye dedim ben. Öğrenmek içinse sonuna kadar devam et :) Yazdıklarıma dikkat edebilirsin, temel programlar ve dillerden bahsettim.
İyi günler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Java birçok yerde işini görür diye düşünüyorum. Pc, web, mobile. Her yerde mutlaka java ile ilgili bir şey bulunuyor.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Teşekkür ederim. Bunu forumlarda(wmaraci,***) yapan arkadaşlar çok var. Direk sitenizi gömüyorlar uygulama içine. Daha önce hiç yapmadım ama bu aralar bu istekler arttı. Biraz öğrenmeye bakacağım yapabilirsem birkaç güne mesaj atarım size.
Ama dediğim gibi bunu ücretli yapan arkadaşlar var forumda. Ama ben eğer çok tutmuş bir siteniz yoksa tavsiye etmem. Özellikle Google Analytics den takip edin sitenizi hatırı sayılır derecede bir kitle mobilden takip etmiyorsa boş yere yapmayın. Zaten siteniz m.siteadı.com şeklinde uyumluysa sıkıntı da olacağını sanmam.
Ama diyorsanız ki benim kullanıcılarımın bir kısmı mobilde. O zaman dediğim gibi bunu yapan arkadaşlar mevcut yaptırmanız da ( kullanıcı sayınız fazla ise ; mobil) yararlı olur.
Uygulamayı yaptırdıktan sonra 25 dolara hesap almak istemezseniz ( yayınlamak adına ) kendi hesabım üzerinden yayınlarım uygulamanızı.
Ha birde son olarak sakın bu appgeyser falan çıkmış, bedava kodlama bilmeden yaptırıyorlar asla ve asla yaptırmayın ve yayınlatmayın! Kesinlikle ve tamamen sizin zararınıza olur böyle sitelerle yapılacak işler değildir.
Yine de merak ettiğiniz birşey olur sa özel mesaj atabilirsiniz. Arkadaşın konusunu yeterince işgal ettim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ben yapıyordum bi süre ara verdim.
Sohbet tarzı bir uygulama için bir web dili (php, asp, asp.net gibi) ve bir de veritabanı (mysql, mssql gibi) öğrenmeniz şart. Bunun haricinde android bir uygulama için java öğrenmelisiniz.
Ben editör olarak eclipse kullanıyorum. Kolay birşey değil. Eğer programlama konusunda bir bilginiz yoksa önce programlama mantığını öğrenmek amacıyla daha basit platformlarda çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Android studio bayağa zor J# bilmeyenler için ama unity videoları var onları izleyerek yapabilirsin bilgin olmasada.
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.