Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu yeri yanlışsa kusura bakmayın lütfen.
Bu konularda biraz acemiyim lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
Bazen wordpress tabanlı teknoloji haber siteleri görüyorum ve sanırım haberleri site sahibi kendi yazmıyor bot denilen şey çekiyor sanırım ama bunu nasıl yapıyorlar direk temamı yüklüyorlar yani bot temanın içindemi oluyor? yoksa botu sonradanmı atıyorlar birde bu botlar ücretlimi oluyor ve bunu yapmak yasalmı ileride sıkıntı yaşarmıyım ceza,sitenin kapanması gibi bunu merak ediyorum birde bildğiniz bu tarz teknoloji haberleri yayınlayan güzel tema yada bot herneyse önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Wordpress için kullanılabilecek haber-magazin temaları mevcut. Dediğiniz gibi botlar var. Ücretsizleride var fakat sağlıklı ve güvenli olmaz. Bir ara 50 tl' ye haber botu kullanmıştım. Gayet iyiydi. Otomatik haberleri belirlediğiniz sitelerden çekiyor. Fakat olduğu gibi aynı başlıkları ve içerikleri çekmek siteye hiçbir şey kazandırmaz! Çektiğiniz haberlerin en azından başlıklarını ve içerikten birkaç kelimeyi falan içeriğe uygun şekilde değiştirebilirsiniz. Örneğin ben "Zeytinyağlı Dolma Tarifi" başlığını "Zeytinyağlı Dolma Nasıl Yapılır" şeklinde değiştirerek hit alabiliyordum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Birden konuyla ilgili tüm bilgileri arastirma yapmadan tekil agizdan almaya calismissiniz ancak bu biraz fazla talep gibi gorundu gozume; zaman ayırmayı denemelisiniz.
Bot dediginiz bir script dongusudur, hürriyetten magazine haberlerini cek kopyala dosyalari al dersin, sitenize alir. Ceza durumu cektiginiz kaynagin yasal yaptirimlarina gore degisir. Tema icin hicbirsey demiyorum, tamamen arastirmalisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WordPress hile haber sitesi açabilirsin fakat bot kullanmamanı öneririm.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Baylar başka siteden alıntı almak kötü değil mi google için?
CoderBY
www.mistikfrm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-