lostyazilim
tr.link

Video sitelerine video nereden-nasıl yüklenir

19 Mesajlar 6.837 Okunma
acebozum
tr.link

zeynepcik zeynepcik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / K
  • Meslek Web tasarımcı .
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 40 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Çok önemli birşey dikkatimi çekti .Dailymation ,youtube gibi video sitelerinde internet siteleri videolarını koyuyorlar :Haber ,sanat ,kültür vs.
Ben de üyesi olduğum bu video sitelerine video yüklemek istiyorum ama nasıl ve nereden ? Örneğin haber videosu koymak istiyorum .Bunun için bot lazım öyle değil mi ? Video botu ,haber botu vs ...
Yani kısaca video sitelerine video yüklemek için ne lazım ,başka yolu var mı ?

elektronikssl
webimgo

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
1) Youtube üye olunuz.
2) video bölümüne geliniz.
3) upload yapınız.
4) videoyu attıktan sonra biraz bekleyiniz.
5) videonun altındaki share kısmına tıklayınız, daha sonra embed kodunu alınız sitenizde istediğiniz yere koyunuz.
6) iyi günler.
ByPowerfuL SoWaLYe

kişi bu mesajı beğendi.

antibioticc antibioticc Wm Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Birsürü
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 0 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
İlk öncelikle madem sitelerin üyesisin girişi yaptıktan sonra zaten biliyorsundur yinede paylaştım videoda yeni yükleme arayüzünü anlatıyor.Dailymotion koymaya gerek yok o zaten türkçe videoları yükledikten sonra video sayfasına gelerek share kısmına tıkla açılan yerden embed'e tıkla embed kodunu alarak sitene yerleştirebilirsin.Bileşenler kısmına html alanı seçerek istersen boyutlarını elle ayarlayarak koyabilirsin genişlik yükseklik kısmındaki yerlerde düzenlerken genişlik : "100%" yükseklik : "100%" yaparsan otomatik yerleştirdiğin yere göre boyut verir örnek imzamdaki steye bakabilirsin sağ kısımda video köşesi diye göreceksin kolay gelsin.

Yoyutube yeni opload sistemi için tıkla

• Üyelik 31.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / K
  • Meslek Web tasarımcı .
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 40 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Ya Android teşekkürler cevap için ama sormak istediğim soru ve almak istediğim yanıt bu değildi .Dailymationdaki videoların dailymationa ait olduğunu sanıyordum oysa baktımki bir web sitesi reklam olsun diye kendi videolarını yayınlamış .Nasıl videolarını dailymotion 'a koymuş bu web sitesi ? Demek ki videolar web sitelerinin reklamı olsun diye koyuluyor da web sitesini nasıl dailymotiona koymuş onu da anlamadım .Dailymotion kullanan yok mu ? Bu soru çok önemli aslında ...Ben sitemi oraya nasıl koyabilirim ? Epey inceledim ama

wmaraci
wmaraci

Raphael Raphael Wordpress & Seo Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek wmaster
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 55 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
Bir videoya site ismini yazıp video sitelerine yükleyip paylaşırsın açıklama kısmına title-url yazarsın hem backlink hemde ziyaretçi çekmiş olursun.
zeynepcik

kişi bu mesajı beğendi.

Hacca giden ateist...

• Üyelik 31.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / K
  • Meslek Web tasarımcı .
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 40 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Siteni çok beğendim Antibiotik ,değişik bir tema .Benim sitem biraz sıkıcı görünüyor sanki ,seninkisi gibi canlı ve hareketli değil :) Embed kodunu vs biliyorum zaten dailymotionda anlatılıyor .Bu soruyu başka bir zaman ,başka bir yerde ,başka bir şekilde yine sormalıyım çünkü soramadım .Sormak istediğim 'nereden' derken mesela ; video yüklemek için açıkcası onlarca video çekmek (bot) gerekiyor diye düşünüyorum .Soruyu toparlayamadım :)

• Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Birsürü
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 0 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Benim anladığım şu siteye çok derecede video çekmekten bahsediyorsun galiba eğer anladığım bu ise paralı eklenti var her siteden çekiyor facebook dahil film siteleri bi kaç tanesi o eklentiyi kullanıyor genelde ücretli 100 TL eger sorunu anladıysam
zeynepcik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / K
  • Meslek Web tasarımcı .
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 40 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Evet Raphael mantıklı ,zaten bunun için video koyuyorlar da ,son bir kez şunu sormak istiyorum : uyduruyorum ,örneğin ''habercik.com'' diye bir site var .Dilymotiona video yüklendiğini biliyorum ama resmen sitesini oraya yüklemiş ,sitesinin ismini vermiş .Gidip bir bakın isterseniz .Videodan geçtim sitesini koskocaman ismiyle nasıl daiymotiona koymuş .Dailymotionda 'Haber' kategorisine tıkladığımızda o sitenin ismi altında çıkıyor haber videoları .Başka haber sitesi kalmadı mı ,nasıl sadece senin haber sitenin videoları çıkıyor ? Kimse merak etmiyor mu ?

Ek Olarak: Evet antibiotik ücreti çok iyi hemen almalıyım .Böyle yarım yamalak olmayacak ; gerçi ücretsiz olanı da duymuştum ama çok pahalı değil bence .Antibiotik bir soru daha sormuştum .Koskoca kategoriye (haber vs) sadece bir sıradan site hakim oluyor .Buna ne diyeceksiniz ? Pes doğrusu .

• Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Birsürü
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 0 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
galiba dediğini anladım video sitelerinde sitelerin kendi bölümleri var resmen kendi sitesini yüklemiş gibi bunu doğru anladıysam şöyle örneğin http://www.dailymotion.com/CNN_International#videoId=xmm79q bu kanallar sayesinde üye olan youtubede aynı mantık channels tan kendıne ısım hakkı alıyorsun facebook gıbı kendıne gore duzenlıyorsun tasarımını bumudur?
zeynepcik

kişi bu mesajı beğendi.

Raphael Raphael Wordpress & Seo Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek wmaster
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 55 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
Video sitelerini twitter gibi düşün mesela youtube'da arkaplan, header vs. ekleyebiliyorsun myspace gibi birazda.

Hacca giden ateist...
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al