BAZI MÜŞTERİ YORUMLARI
Arkadaştan 9 adet makale satın alınmıştır. Makaleler oldukça güzel yazılmış.
Arkadaşımızla 3 gündür çalışıyoruz. Gerçekten işlerini saati saatine pürüzsüz şekilde teslim eden, kaliteli işler çıkaran, WMAracın da nadir rastlanan kaliteli yazarlardan birisi. Gözünüzü kırpmadan, düşünmeden genç kardeşimizle çalışabilirsiniz, şahsen ben yazılarını ve kendi kişiliğini ve karakterini çok beğendim. Hayırlı işler, Oğuzhan kolay gelsin.
1 adet tanıtım yazısı yazdırıldı sorunsuz teslimat kaliteli işçilik..
10 adet tanıtım yazısı işi verildi ve sorunsuz teslim alındı. Tekrar çalışacağız
Telefon inceleme makalesi alındı hızlı ve sorunsuz teslim
Arkadaş ile daha önce bir ticaret gerçekleştirdik, işinin ehli ,kaliteli ve güvenilirdir.
tanıtım yazısı alındı, kaliteli yazı teşekkürler.
gerçekten başarılı bir yazar. çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum
4 adet tanıtım yazısı yazdırıldı sorunsuz ve hızlı
1 adet tanıtım yazısı yazdırıldı hızlı ve güvenilir bir arkadaş.
Tanıtım yazısı alındı hızlı ve işinde başarılı bir arkadaş teşekkür ederim.
Ek olarak: sipariş verildi hızlı ve çok özenli yazılmış makale teslim alındı.
Çalışmaya devam edilecek.
Çalışmaya devam edilecek.
4 adet tanıtım yazısı yazdı arkadaş bana,çok başarılı, tavsiye ederim rahatlıkla.
arkadaşla çalışıldı gayet memnun kaldım allah razı olsun çok teşekkür ederim. :)
20 adet 300 kelime makale alındı. Hızlı dönüş, ilgi alaka, konu takipleriyle inanılmaz bir insan. Tavsiye ederim
10 adet sipariş verildi.
Zamanında teslim edildi.Gayet başarılı. Teşekkür ederim.
Zamanında teslim edildi.Gayet başarılı. Teşekkür ederim.
10 adet tanıtım yazısı için ödeme yapıldı sağ olsun ilgisinden ve samimiyetinden sorgusuz peşin ödeme yaptım şimdi makaleleri bekliyorum.. Tşk ederiim
Arkadaşa dün 1500 kelime iş verildi bu gün teslim edildi . Oldukça özenle yazılmış akıcı ve kaliteli makaleler tavsiye ederim. Tekrar çalışacağız.
arkadaştan tanıtım yazısı alındı çok başarılı ilgisinden ötürü ayrıca teşekkür ederim
Moda sitem icin istemis oldugum makaleleri arkadas az once teslim etmistir .Seo ya uygun olarak itinali sekilde yazilmistir tesekkur ederim
Arkadaş bu işte çok iyi işimizin acil olması gerekiyordu kendisinden 10 makale istedik ödemeyi yaptık 6 saat içierisinde 3 makalemi hazırladı geriye kalan Makale 24 saat geçmeden teslim edilmiştir. Teşekkür ederim
6000 kelime sipariş edildi özenli işçilik kaliteli makaleler teşekkür ederim.
Yazılar çok kaliteli bir şekilde yazıldı ve hızlı bir şekilde teslim edildi. Çok teşekkürler